A szavazás lezárult!
BOOKR Kids mesetablet
BOOKR Kids mesetablet 29 999 Ft

Óriáskerék - 5552
Óriáskerék - 5552 17 600 Ft

V-TECH: Földgömb
V-TECH: Földgömb 13 999 Ft

Ország Játéka 2015 díjak

Fődíj: 50 000 forint értékű vásárlási utalvány

Heti nyeremények: 15 darab 5 000 forint értékű vásárlási utalvány

Minden játékhéten 3 darab vásárlási utalványt sorsolunk ki!

Vígaszdíj: Minden kategória nyertes játékából 1-1 darab

1-1 darab kategória nyertes játékot sorsolunk ki azok között, akik sem a fődíjat, sem a heti nyeremények egyikét nem nyerték meg.

Csordás Ágnes

Magyar Védőnők Egyesületének képviseletében

Görög Zita

modell

Jánossy Gábor

Magyar Lapkiadók Egyesületének képviseletében

Pierrot

Producer

Veszelszkiné
Huszárik Ildikó

pedagógusképzés megújulásáért program alapítója

20 év körzetben eltöltött védőnői munkáját követően a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke 1999-től. Aktív szerepet vállat és vállal a védőnő képzés és továbbképzés tartalmi megújulásában, mint szervező, oktató/előadó és kutató egyaránt. A mindennapi egészségügyi ellátással való kapcsolata sem szakadt meg, folyamatosan tartja a kapcsolatot az aktív védőnőkkel, segíti munkájukat a családok támogatása terén.

Nemzetközi hírű fotómodell, 32 országban dolgozott, számos magazinból és kampányból köszönt vissza ránk. Élt többek között Amerikában, Olaszországban és Franciaországban is. Színésznőként és műsorvezetőként is számos sikert aratott. Játszott a nemzetközi sikerű Underworld (2003) és az Underworld Evolution (2006) filmekben. A Megasztár 1-2-3 műsorvezetőjeként lett hazánkban is igazán ismert. Azóta egy 7 éves kislány és egy 8 éves kisfiú édesanyja.

Majd két évtizeden keresztül gyermek- és rejtvényújságok kiadójaként dolgozott, így a játékokhoz, vetélkedőkhöz, ügyességi versenyekhez szoros kapcsolat fűzi. Több, min t nyolc éve a Magyar Lapkiadók Egyesületének Olvasásra Nevelési Bizottsága vezetőjeként szervezi a SANYI (Sajtó és Nyilvánosság) és a HÍD (Hírlapot a diákoknak) programokat a középiskolások számára. Az iskolai félévekhez kötődő kurzusoknak alkalmanként csaknem húszezer résztvevője van, mintegy 150 oktatási intézmény közreműködésével.

Zenei pályája 1986-ban, még a középiskolás évek alatt indult. Ekkor vette fel a Pierrot művésznevet. Első nagylemeze, a Babaházak 1990-ben jelent meg. 1994-től elsősorban könnyűzenei producerként tevékenykedett; több tucat arany- és platinalemez fűződik a nevéhez. Színpadi művekhez és játékfilmekhez is számos esetben komponált zenét. Ugyanebben az évben alapította első produkciós vállalatát Private Moon Production, majd 2000-ben saját lemezkiadóját, Private Moon Records néven. Játékai a Private Moon Studios (korábban: Private Moon Interactive) védjegye alatt jelennek meg. A 2000-es évek elejétől napjainkig rendszeresen vett és vesz részt kritikusként, zsűritagként zenei tehetségkutató versenyeken, melyek közül a legismertebb a TV2 Megasztár c. műsora. E produkció első két részében a zenei producer szerepét is ellátta. Játékfejlesztéssel 1998 óta foglalkozik, változatos területeken, mint számítógépes játékok, táblás játékok, turisztikai játékok és edukációs játékok. Projektjeiben az ötlettől kezdve a forgatókönyv, design, zene és gyakran a grafika is személyesen az ő keze alól kerül ki.

Magyar–orosz szakos tanár, a Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium igazgatója, a Dr. Szabó Miklós országos szövegértési verseny létrehozója, szerkesztője.

A JátékNet.hu Webáruház Kft. (1117 Budapest, Hunyadi János út 4.; cégjegyzékszáma: 01-09-196117, bejegyezte a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) (a továbbiakban: "SZERVEZŐ") az általa üzemeltetett www.jateknet.hu, www.tulli.hu, www.topjatek.hu oldalak szolgáltatásainak népszerűsítése érdekében JÁTÉKOT (a továbbiakban: "Játék") szervez az oldalakra látogatók, valamint azok Facebook, Twitter közösségi oldalainak (a továbbiakban: Szervező FB oldal) rajongói/tagjai számára.

1. A Játék 2015. október 12. 00:01 perctől 2015. november 13. 23:59 percig bezárólag tart (a továbbiakban: "Játékidő"), amelyet a SZERVEZŐ Játéknapokra (a továbbiakban: "Játéknap") bont. Egy Játéknap egy naptári nappal egyezik meg.

2. A JÁTÉKBAN való részvétel ingyenes és önkéntes. A JÁTÉKBAN részt vehet a mindenkori feltételek szerint érvényes regisztrációval rendelkező felhasználó (a továbbiakban: "Felhasználó") valamint minden Internet-felhasználó természetes személy, 18. életévét betöltött magyarországi, bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele.

3. A JÁTÉKBAN történő részvételhez a Résztvevőnek szavaznia kell az /orszagjateka oldalon található, vagy az egyes terméklapokon fellelhető "szavazás" gomb megnyomásával a legjobbnak ítélt játékokra. Amennyiben a Résztvevő megadja nevét és e-mail címét, úgy jogosult részt venni a Játék nyereményének sorsolásában is. Minden Résztvevő naponta 5 db (azaz öt darab) szavazatot adhat le az általa legkedveltebbnek tartott játékra, ugyanarra a játékra naponta csak egyszer szavazhat.

4. A JÁTÉK-ot a Résztvevők 3 (azaz három) oldalon (www.jateknet.hu, www.tulli.hu, www.topjatek.hu), de ugyanazon Játék-felületen (a továbbiakban: "Felület") keresztül játszhatják. A JÁTÉK (menete) mindhárom felületen azonos. A JÁTÉKBAN való, egyik felületen történő részvétel nem zárja ki a másik két oldalon történő részvételt, de a meghatározott kritériumok (3. pont) együttesen értendőek az összes oldalra.

5. A JÁTÉK menete: A Résztvevő az oldalak JÁTÉK aloldalain (Oldalak) (www.jateknet.hu/orszagjateka, www.tulli.hu/orszagjateka, www.topjatek.hu/orszagjateka), valamint az egyes terméklapokon indíthatja el a JÁTÉKOT, ahol az ott található játékok listájából kiválaszthatja azt a maximum 5 darab (azaz öt darab) játékot, amelyet jelölni szeretne, és ezen játék(ok) kiválasztása után a SZERVEZŐ lehetőséget biztosít a Résztvevőnek, hogy megadja a nyereménysorsoláshoz szükséges adatait (név, e-mail cím) egy layer segítségével. A Résztvevők naponta csak egyszer kerülhetnek be a kisorsolandók közé, függetlenül attól, hogy leadták-e mind az öt szavazatot vagy csak egyet.

6. A SZERVEZŐ minden egyes Játékhéten 3 (azaz három) Résztvevőt sorsol, aki a fentebb nevezett feltételeknek megfelel (a továbbiakban: "Nyertes"), és megnyeri a 3 darab (azaz három darab) játék vásárlására beváltható 5000 Ft-os (azaz ötezer forintos) utalvány egyikét, melyet a fentebb megnevezett 3 (azaz három) oldalon válthat be legkésőbb 2015. december 31-ig. A SZERVEZŐ a játék végén egy 50.000 Ft-os (azaz ötvenezer forint) kupont (továbbiakban főnyeremény) sorsol ki a Résztvevők között. A SZERVEZŐ a kategóriák nyertes játékai közül 1-1 darabot (azaz egy-egy darabot) tárgynyereményként kisorsol azok között a játékosok között, akik sem a heti sorsolásokon, sem pedig a fődíj sorsolásán nem nyertek.

7. A SZERVEZŐ a JÁTÉK időtartama alatt így 16 (azaz tizenhat) nyertest sorsol, akik kupont nyernek, valamint 8 (azaz nyolc) további nyertest sorsol, akik tárgynyereményt nyernek, így összesen 24 (azaz huszonnégy) nyertes kerül kisorsolásra.

8. A sorsolás az adott Játékhetet követő 5 (azaz öt) munkanapon belül történik.

9. Ahogyan az a jelen Részvételi Feltételek 4. pontjában is szerepel, a JÁTÉK-ot a Részvevők 3 (azaz három) felületen (www.jateknet.hu/orszagjateka, www.tulli.hu/orszagjateka, www.topjatek.hu/orszagjateka,) játszhatják (a továbbiakban: "Játékfelület"). A JÁTÉK (menete) mindhárom felületen azonos. A JÁTÉKBAN való, egyik felületen történő részvétel nem zárja ki a másik felületen történő részvételt, azonban egy adott Játéknapon a JÁTÉKBAN Részvevők szavazatainak és/vagy regisztrációinak száma a három felületen összeadódik, így a sorsolást illetően egy csoportnak számítanak. Egy Részvevő a 3 felületen egy Játéknapon tehát összesen maximum 5 darab (azaz öt darab) érvényes szavazatot adhat le, és maximum egyszer kerülhet bele a nyeremények sorsolási alapjába.

10. A Résztvevő elismeri, hogy a JÁTÉKBAN történő részvétellel a SZERVEZŐ részére átadásra és általa kezelésre kerülnek személyes adatai, úgymint, név és e-mail cím.

11. A Résztvevő a JÁTÉKBAN való részvétellel kifejezetten elfogadja a jelen Részvételi feltételeket, a Szervező adatkezelési feltételeit, továbbá elfogadja, hogy a Résztvevő által megadott adatokkal és a sorsolással kapcsolatban kizárólag a SZERVEZŐ által használt zárt számítógépes rendszer nyilvántartása az irányadó.

12. A sorsolást a SZERVEZŐ zárt informatikai rendszerben, véletlen generálásával valósítja meg. A nyertes Résztvevő (a továbbiakban: "Nyertes") azonosítása a sorsolást követően történik meg. Hiányos, vagy hibás adatszolgáltatás esetében, amennyiben az a JÁTÉK során, vagy azt követően derül ki, a JÁTÉK a Résztvevő vonatkozásában érvénytelen és a SZERVEZŐ újabb sorsolást tart.

13. A Résztvevő a JÁTÉKBAN való részvételével hozzájárul ahhoz, hogy azonosítása a regisztrációs adatok ellenőrzése útján történik. A nyeremény csak akkor kerül átadásra, ha a Nyertes regisztrációs adatai valós elérhetőségeket, a Nyertes valódi adatait takarják.

14. A SZERVEZŐ fenntartja a jogot, hogy a saját, illetve az általa e célból megbízott harmadik személy a Nyertesről, illetve a Nyeremény átadásáról fénykép-, hang - illetve videó felvételt készítsen, és azokat nyilvánosságra hozza. Felhasználó elismeri, hogy e nyilvánosságra hozatal részéről nem keletkeztet olyan igényt, amely a SZERVEZŐT, vagy az általa megbízott harmadik személyt ellenszolgáltatásra kötelezné.

15. A JÁTÉKNAK nem célja, hogy kiskorú, vagy cselekvőképtelen, illetve korlátozottan cselekvőképes személyek vegyenek benne részt, a Résztvevő azonban elismeri, hogy a SZERVEZŐ ezt ellenőrizni nem képes. Amennyiben a Nyertes kiskorú, vagy cselekvőképtelen, illetve korlátozottan cselekvőképes személy, úgy a Nyeremény átvételekor képviselőjének kell az azonosításban közreműködnie.

16. További információkat, így a nyereménytárgyak feltüntetését az Oldalak, FB és Twitter közösségi oldalai, valamint a JÁTÉK tartalmazhatja.

A nyeremény, a nyeremény átvétele és a szervezők felelőssége.


17. A nyereménnyel kapcsolatos valamennyi, járulékos adó- és egyéb közterhet a SZERVEZŐ viseli.

18. A nyereménnyel kapcsolatban az írott és elektronikus sajtóban vagy egyéb helyen megjelent bármely hirdetés kizárólag illusztráció, az - a jelen Részvételi Feltételekben meghatározott kereteken belül - a hirdetésekben megjelenítettektől eltérhet.

19. A nyeremény az átvételt megelőzően másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható.

20. A nyeremény eljuttatása a jelen Részvételi Feltételekben foglaltak szerinti azonosítást követően történik meg.

21. A SZERVEZŐ az eredmény oldalon kihírdeti a mindenkori nyerteseket és kéri, hogy a nyeremények átvétele érdekében vegyék fel a kapcsolatot a SZERVEZŐVEL, legkésőbb 2015. november 30-ig.

22. A nyeremények listáját és a nyereménytárgyakra jogosult nyertesek nevét a SZERVEZŐ a saját FB és Twitter oldalain (https://www.facebook.com/jateknet; https://www.facebook.com/tulli), a JÁTÉK aloldalain, hivatalos eredményoldalán (www.jateknet.hu/eredmenyhirdetes) hirdeti ki.

23. Amennyiben a nyertes a nyereményért 2015. november 30.-ig nem jelentkezik az Ügyfélszolgálat elérhetőségein (info@jateknet.hu, info@tulli.hu, tel.: +36 1 700-4230, 1117 Budapest, Hunyadi János u. 4.) nyereményért, a SZERVEZŐ fenntartja a jogot új nyertes kisorsolására.

24. A SZERVEZŐ továbbá fenntartja annak jogát, hogy a JÁTÉKOT a Résztvevő egyedi értesítése nélkül bármikor felfüggessze, feltételeit akár visszamenőleges hatállyal is módosítsa, vagy azt beszüntesse.

25. A Résztvevő elismeri, hogy a SZERVEZŐ nem felel a Résztvevő vagy bármely harmadik személy által esetlegesen elszenvedett, a JÁTÉKBAN való részvétel során, vagy a JÁTÉKKAL kapcsolatosan esetlegesen felmerült költségek és károk tekintetében.

26. A JÁTÉK ingyenességére tekintettel, a RÉSZTVEVŐ semmilyen esetben sem követelhet a SZERVEZŐTŐL, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.

Egyéb rendelkezések


27. A JÁTÉKBAN nem vehetnek részt az alábbi személyek: (a) a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8. könyv, I. rész 8:1 § (1) a) pont); (b) a JÁTÉK lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8. könyv, I. rész 8:1 § (1) a) pont).

28. A JÁTÉKOT a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A Szervező a Facebook által tárolt adatokért, valamint a Facebook adatszolgáltatásért nem felel. A JÁTÉK a Facebook használati feltételeinek megfelelően került kialakításra. A JÁTÉK során a Résztvevő kifejezetten hozzájárul személyes adatainak SZERVEZŐ általi kezeléséhez, a SZERVEZŐ adatkezelési szabályzatának megfelelően.

29. A JÁTÉK lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Részvételi Feltételek szerint történik. Amennyiben a jelen Részvételi Feltételek valamely kérdést nem szabályoznak, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni.

30. Ha a Résztvevő a jelen Részvételi Feltételeket - azok bármely rendelkezése tekintetében - nem fogadja el, vagy azokkal kapcsolatban kifogást emel, a JÁTÉKBAN nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.

2015. október 11.
JátékNet.hu Webáruház Kft.
Minden jog fenntartva!