Ki van kapcsolva a böngésződben a webes sütik (cookie) használata. Ezek nélkül csak nézelődni tudsz webáruházunkban, vásárolni sajnos nem.
Értesülj elsőként akcióinkról és újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!
majd nyomd meg az Entert és kész is!
A hírlevélről a későbbiekben egy kattintással leiratkozhatsz - email címedet bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek.

Áruházunkban jelenleg a következő Thomas a gőzmozdony játéksorzatok kaphatók: Trackmaster (TM-MRR) (korábban: Motor Road & Rail; barna sínek, nagyobb műanyag-fém kocsik), együtt is működő Take Along (TA) és Take-n-Play (TP), valamint szintén együtt is működő Wooden Railway (WR) és Wooden Railway: Early Engineers (WR-EE). A sorozatok játékai sok esetben szettben is kaphatók, de külön-külön is számtalan kiegészítőjük létezik, és ezek szinte hetente bővülnek.

Thomas és barátai - óriás játékkészlet fűtőházzal és távirányítóval
Óriás szett
Thomas és barátai - Visszhangos alagút
Visszhangos alagút
Thomas Trackmaster (MRR)

Thomas Motor Road & Rail (MRR)

A kék sínek és nagyobb kb. 15 cm hosszú, elemmel működő vagy tologatható, összeakasztós, műanyag-fém kocsik. E sorozat igazi kuriózuma a Thomas és barátai óriás játékkészlet fűtőházzal és távirányítóval, illetve a Thomas a gőzmozdony valósághű gőzfüsttel, amelyben Thomas hideg vízgőzt kibocsátva, füstölgő hatást kelt.

A sorozat tagjai picit drágábbak, azonban a kiegészítők esetében figyelembe kell venni, hogy egy-egy termék a mozdonyon kívül 2-3 másik vonatkocsit is tartalmaz!

A gyártó Tomy 2008-ban megújította a termékcsaládot, amely új szetteket, vonatokat és új barna síneket tartalmaz. A barna sínek csak átalakíthatóval kapcsolhatók a kék sínekhez! Ezen átalakítókat a szettek tartalmazzák, a kiegészítőkhöz azonban külön kell megvásárolni: kattints ide!

Thomas a gőzmozdony
Thomas
Spencer a szürke gőzmozdony
Spencer
Thomas Take Along (TA)

Thomas Take Along (TA)

Szürke sín és kisebb kb. 7-12 cm hosszú, nem elemmel működő, csak tologatható, mágnessel összekapcsolódó, fém kisvonatok, vonatkocsik. A különböző sínkészleteken kívül kapható hozzájuk számos izgalmas kiegészítő.

A TA termékcsalád gyártása 2009 év végén befejeződött, ezért folyamatosan apad a készletünk. Jó hír azonban, hogy a Fisher-Price gyártó folytatja Take-n-Play néven, és a mozdonyok a régi sínekkel kompatibilisek - lásd a család ismertetését lentebb!

Thomas a gőzmozdony
Thomas
Spencer a szürke gőzmozdony
Spencer
Thomas Take-nPlay (TP)

Thomas Take-n-Play (TP)

A nagy nevű Fisher Price a megszokott minőségben kezdte meg a Take-n-Play család gyártását 2010 elején. Mágnessel összekapcsolódó fém kisvonatok és vonatkocsik - főleg tologatni lehet őket, mert a vonatok többsége nem elemmel működik. A Take-n-Play mozdonyokat lehet használni a régebbi, Take Along síneken: a két rendszer kompatibilis egymással!

Percy a kismozdony fénnyel és hanggal
Percy
Flexibilis sín
Flexibilis sín
Thomas Wooden Railway (WR)
Thomas Wooden Railway (WR)

Kemény fából készült, könnyen megépíthető sínpályak és azon guruló, kb. 8-12 cm hosszú fa kisvonatok, amelyek mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Kapható elemmel magától guruló, elemes világító és elem nélküli mozdony is. Kompatibilisek a nagyáruházakban kapható más hasonló fajátékokkal (pl. Brio, Tesco stb.).

Egy szorgos nap pálya
Szorgos nap pálya
Kőfejtő bánya szett
Kőfejtő bánya szett
Thomas Early Engineers (WR-EE)
Thomas Early Engineers (WR-EE)

A Learning Curve új márkája öt éves kor alatti gyermekeknek. A Wooden Railway sorozattal kompatibilis játék szintén fából készül, de már másfél éves kortól ajánlott. A gyártó a mozdonyokat és a kiegészítőket ennek megfelelően alakította ki könnyen összerakható, cserélhető elemekkel, amelyek, ha már nagyobbacska a gyermek, együtt tudnak működni a Wooden Railway játékokkal.

Nézd meg videón működés közben a Motor Road & Rail (MRR) mozdonyait. Kattints a lejátszás gombra!

Vissza