Játékajánló

Aktuális promócióink

Egy igazán Súlyos Móka

A Fat Brain Toys élvezetes és újító logikai játékokat gyárt, és arról is híresek, hogy mindig figyelemfelkeltő nevet adnak a termékeiknek. Súlyos Móka. Ez sem rossz, ugye? És ahogy a neve, maga a játék is nagyon frappáns, olyannyira észrevétlenül fejleszti a gyerekek stratégiai gondolkodását és megfigyelőképességét, hogy még csak gondolni sem fognak arra, hogy ők most egy fejlesztő játékkal játszanak.

Tovább olvasom »

A végtelenbe és tovább! – Buzz Lightyear a láthatáron

Buzz Lightyear hallatán a legtöbbeknek azonnal beugrik a Toy Story bátor és mindenre elszánt csillagharcosa. Az animációs filmsorozat készítői úgy gondolták, Buzz bizony megérdemel egy spin-off történetet. Maga a film nem a játékfiguráról szól, hanem a valódi Buzz Lightyear űrhajós történetét járja körbe, akiről később az akcióbabát mintázták.

Tovább olvasom »

Agytorna nyárra: Pörgesd fel a fogaskerekeket!

A nyári szünet nem a tanulás időszaka, de két fagyi és egy strandolás között néha jólesik ejtőzni egyet. A Fat Brain Toys: Indítsd be az agyad fogaskerekeit nevet viselő játéka remek választás a gondolkodni szerető gyerekeknek – már csak azért is, mert játék közben észrevétlenül fejlődik a logikájuk és a problémamegoldó képességük. Mi ez, ha nem hasznos időtöltés?

Tovább olvasom »
Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben