Játékajánló

Aktuális promócióink

Mit lehet csinálni gyerekekkel a hőségriadó alatt? - 8 szuper programötlet

A nyári hőség nem csak a felnőttek számára lehet megterhelő, hanem a gyerekek számára is. Különösen hőségriadó idején fontos, hogy olyan programokat találjunk, amelyek árnyékban vagy beltéren végezhetők. Az alábbiakban 8 szuper ötletet mutatunk, amelyekkel lefoglalhatjuk a gyerekeket és egyúttal elkerülhetjük a nagy meleget.

Tovább olvasom »

Hogyan válasszunk megfelelő méretű medencét a kertünkbe?

A nyári melegben egy medence a kertben igazi felüdülést jelenthet az egész család számára. Azonban a megfelelő méretű és típusú medence kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Ebben a cikkben segítünk eligazodni a lehetőségek között, figyelembe véve a rendelkezésre álló helyet, a gyerekek számát és a medence használatának célját.

Tovább olvasom »

Egy SUP-er program az egész családnak! Gyerekekkel a vízen? Naná!

A nyár a szabadtéri tevékenységek, a vízi sportok és a családi programok időszaka. Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a SUP-ozás, vagyis a stand-up paddleboarding, amely nemcsak szórakoztató, hanem számos egészségügyi és mentális előnnyel is jár. Nézzük meg, miért is olyan fantasztikus dolog a SUP-ozás nyáron, és miért hasznos a gyerekeknek is.

Tovább olvasom »