Játékajánló

Aktuális promócióink

Karácsonyi adományozás a Sportfive-val együttműködve

A karácsonyi ajándékozásban nem csak kapni, de adni is nagyszerű érzés! Főleg, ha olyanokon segíthetünk, akiknek ezt most nehezebb megvalósítani. Ajándékcsomagjainkkal most olyan beteg gyermekeket leptünk meg, akiknek kórházban kell tölteniük az ünnepeket.

Tovább olvasom »

Önfeledt tombolás és határtalan kreativitás: a Hasbro két oldala

Ahhoz, hogy a gyerkőcök kiegyensúlyozottak maradjanak, egyaránt szükségük van a kreatív önkifejezésre és az önfeledt tombolásra. A Hasbro két népszerű márkája ennek a két alapvető gyermeki igénynek a kiszolgálásra született meg és tökéletesedett a hosszú évek és kísérletezések során. A NERF-csatáknál kevés alkalmasabb szórakozás van a biztonságos és garantált feszültséglevezetésre. A Play-Doh pedig végtelen lehetőséget kínál a képzelet gyurmaformába öntésére.

Tovább olvasom »

Nyitogassatok velünk ablakokat az adventi kalendáriumunkban!

Az év legjobban várt időszaka kicsiknek és nagyoknak egyaránt a karácsony előtti készülődés. A lakás kidíszítése, sütemények sütése és a kézzel készített dekorációk mind-mind élvezetesebbé teszik a várakozást. Eljött a december, már meggyújtottunk két gyertyát az adventi koszorún és nem régen már a Mikulás is meghozta a csomagokat.

Tovább olvasom »
Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben