Játékajánló

Aktuális promócióink

Megvannak a győztesek, ezek 2021 Ország Játékai!

Idén is megmérettettek egymással az év újdonságai az Ország Játéka versenyen. A szakmai zsűrinek most sem volt egyszerű dolga. Gyönyörű grafikájú társasok, kreatív fejlesztő játékok közül nem egyszerű eldönteni, ki kapja az Ország Játéka címet. A szakmai zsűri mellett szokás szerint a közönség is dönthetett a kedvenc játékait. A szavazók pedig fantasztikusan teljesítettek, hiszen több mint 78.000 voks érkezett összesen az arra érdemesnek ítélt játékokra. Nem csigázunk tovább, ismerd meg a 7 kategória győzteseit!

Tovább olvasom »

Ha felnőttként is tudsz játszani, akkor nem infantilis, hanem szerencsés vagy!

Idén 9. alkalommal rendezik meg az Ország Játéka szavazást, ahol hét kategóriában, több mint hatvan Játék versenyez majd a legjobb helyekért. Ennek kapcsán kérdeztük Kovácsovics Fruzsinát, Fonogram-díjas előadót a játékról, a játékokról és szerepükről a gyermekek fejlődésében.

Tovább olvasom »

Rajzolás határok nélkül: Aquadoodle

A gyerkőcök már akár egy éves koruktól elkezdenek érdeklődni a rajzolás iránt. Szülőként érdemes minél hamarabb ösztönözni őket erre a sokrétű tevékenységre. Azon kívül, hogy már a piciket is örömmel tölti el a vonalak, színek és formák felfedezése, a fejlődésük fontos része is a rajzolás. Többek között a szem-kéz koordináció és a finommotorikus mozgás fejlesztésének elengedhetetlen állomása az írást is előkészítő tevékenység.

Tovább olvasom »
Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben