Tanuló focilabda vélemények

4.6

8 értékelés alapján

Másfél éves ikerlányaimnak vettem és nagyon szeretnek vele játszani, ha odébbgörgetik, egy új dallam indul. Még a négy éves lányom is szívesen eljátszik vele.
É. Nóra

Ez egy nagyon kis okos labda , a fiam kedvence lett, mindenhova visszük magunkkal. Strapabiro nem igazán koszolodik elégé halk hogy a szülőnek ne menjen az agyára de elég hangos hogy a gyermek élvezettel játszon vele, könnyű nem igazán okoz így balesetet. mi nagyon szeretjük
M. Dorina

Sokféle tanuló, oktató játékkal találkoztam ami pici babáknak való, de eddig ezt találom a legjobbnak. A családban többen nagypapa, nagybácsi mind foci rajongó, ezért nekik is nagyon tetszett a játék.
K. Mónika

Az unokaöcsémnek nagyon tetszett, egyből rúgta jobbra-balra. És nagyon élvezte hogy miközben játszottunk hangokat adott ki, hol bíztatta a labda, és ha átállítottuk zenélt. Egy idő után megtanulta,hol kell hozzáérni,hogy azt mondja gól, és utána mindig itt rúgta.:)
N. Ramóna

Nagyon szép ajándék minden gyermek számára.... Nagyon szórakoztató.....
M. Szilvia

Nagyon jó figyelem felkeltő ez a labda. A gyerekek nagyon szeretik.Jó zenéje van.
K. P. Erika

Első szülinapjukra kapták és imádják, gurítják egymásnak, hangosan kacagnak, hogy beszél, énekel a labda. Nem az a tipikus hangosan beszélős, éneklős játék, ami idegesíti a szülőket. Könnyű, puha, strapabíró... kisebb harapdálásoknak is ellenáll.
B. Eszter

Ajándékba vettem egy kislánynak nagyon tetszett neki s a szülöknek éedeklödve figyelte a hangokat!
L. Leóné

Tanuló focilabda

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben