Ki van kapcsolva a böngésződben a webes sütik (cookie) használata. Ezek nélkül csak nézelődni tudsz webáruházunkban, vásárolni sajnos nem.
Értesülj elsőként akcióinkról és újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!
majd nyomd meg az Entert és kész is!
A hírlevélről a későbbiekben egy kattintással leiratkozhatsz - email címedet bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek.

Rush Hour - Csúcsforgalom társasjáték

A Rush Hour logikai játék a hétköznapjainkból már megszokott csúcsforgalomba és közlekedési dugókba kalauzol minket, ahol a cél a feladatkártyák alapj… További részletek

Ajánld ismerősödnek e-mailben!

Figyelem! Felhasználóink védelme érdekében minden, a rendszerünkön továbbított e-mailt rögzítünk és naplózunk!

  1.  *
  2.  *
  3.  *
  4.  *

További részletek

A Rush Hour logikai játék a hétköznapjainkból már megszokott csúcsforgalomba és közlekedési dugókba kalauzol minket, ahol a cél a feladatkártyák alapján felállított járművek között ellavírozni úgy, hogy nem emelhetjük fel egyiket sem, csak csúsztathatjuk őket a tábla mentén.


A terméket eddig 48 vásárló értékelte. Az átlagos értékelés: 5 pont (5 pontból).

P. Csaba 5

V. V. Bernadett 5

Szuper játék, szívesen töri a fejét rajta a család minden tagja.

H. T. Gertrúd 5

Szuper játék. Ajánlom.

S. H. Ágnes 5

Nagyon izgalmas játék, nagyon elégedett vagyok vele. Mindkét gyermekem nagyon szereti, még a 3 éves kislányom is élvezettel rakja.

M. V. Rita 5

Kreatív, logikai gondolkodást fejlesztő cuki kis játék. = éves lányomnak karácsonyra vettük, Ő is és az egész család szeret vele játszani.
mvrita

N. Ildikó 5

Szuper játék kicsinek és nagynak egyaránt. A 3,5 éves lányunk az első két napban csak tologatta a kocsikat, azóta viszont a zöld feladványokat gond nélkül megoldja, a kiegészítő csomagokból is. Ötletes, szórakoztató és méretének illetve hordozótáskájának köszönhetően kis helyen elfér, akár utazáshoz is ideális.

I. P. Zsuzsanna 5

Nagyon jó logikai játék!

P. D. Dóra 5

szuper

D. Erzsébet 5

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt jó szórakozást nyújt, együtt gondolkodhat az egész család.
5 éves fiamnak remek fejlesztő játék.

S. Tímea 5

Még a négyéves kislányom is nagyon szeret vele játszani, már az is jó feladat számára, hogy az autókat a kártyának megfelelően felrakja a táblára.Az meg már kész öröm, ha ki is tudja juttatni a kisautót. Jól fejleszti a logikát, serkenti a gondolkodást, és előnye, hogy bárhová el lehet vinni.

G. Anna 5

Iskolás korú gyereknek vettem, nagyon jó logikai játék.

T. Georgina 5

Nemcsak a gyerekeket, de a felnőtteket is leköti ez a játék.

M. H. Csilla 5

Kiváló szórakozás gyermek és felnőtt számára egyaránt! Nagyon jól megmozgatja az emberi agyat, gondolkodást serkentő.

h. zsuzsa 5

Ez a játék bővíthető így egy szórakoztató és unalmasnak igazán nem mondható játék.Mindenkinek tudom ajánlani, alsó tagozatosok kapták.

S. W. Barbara 5

5 éves fiam megbirkózik a könnyebb feladványokkal, a legmagasabb szintű pedig már kifog a felnőtteken is. Szórakoztató logikai játék.

H. M. Tünde 5

Nagyon jó játék, mi az óvodában ismertük meg, és mindenképpen beszereztük itthonra is. Kiváló játék a nagyobbacska gyerekeknek, ... és hát a felnőtteknek is remek szórakozás.

K. L. Csilla 5

Fiúknak tökéletes ajándék, bár a pályák berendezéséhez kisebb gyerekeknek még segítség kell, de a következetes, logikus gondolkodást nagyon jól fejleszti. Az idén nálunk minden rokon és barát gyerek ezt kapja :-)

C. Tímea 5

Ez az a játék, amivel a tesó és azupka is szívesen játszanak!

M. András 5

Felnőttek,gyerekek egyaránt játszhatnak vele.Jó kis agytorna!

K. Jusztina 5

7 éves fiamnak vettem, szeret vele játszani. Különböző szintű feladatok vannak benne, még mi felnőttek is szívesen játszunk vele.

A. D. Zsuzsanna 5

Nagyobb gyerekeim nagyon szeretnek vele játszani. A nehezebb feladványok néha még egy felnőtten is kifognak. Nagyon hasznos, jó játéknak tartom

A. Alexandra 5

A játék izgalmas gyereknek és felnőttnek egyaránt. Strapabíró, jó minőségű játék!

V. Beáta 5

Nagyon jó fejlesztő játék. Különböző nehézségi fokozatú feladatkártyák vannak benne, így sokáig nem tudja megunni a gyerek. Meg a felnőtt. :)

F. G. Orsolya 5

Ez egy olyan játék aminek ott kellene lennie minden gyermek szobájában.Csak ajánlani tudom mindenkinek!

D. Ildikó 5

Karácsonyra vásároltuk 8 éves kisfiamnak a játékot.Teljes siker volt, a szünetben nagyon sokat játszott vele,élvezte a gondolkodtató feladványok megoldását. A 10 éves lányom is sokszor kedvet kapott és hasonlóan tetszést aratott a játék. Még a 4 éves is tudott vele játszani: a feldaványokról kirakta a kisautókat a képen látható ábra szerint.Mikor elaludtak a gyerekek mi szülők játszottunk önfeledten.Abszolút siker!!

R. Mariann 5

Ez a játék nagyon szuper,minden alkalommal gondolkodásra készteti a gyermeket,mert nem lehet megtanulni a lépéseket.Sok logikai játéknál a lépések berögződnek egy két alkalom után megtanulja a gyemek.Még a felnőtteknek is komoly fejtörést okoz.6éves kislányom imádja.Nagyon jó vétel volt.

S. V. Anita 5

Az iskolában láttam először majd itthonra is vettem egyet.Jó mert egyedül is lehet játszani.Az unokatesók is nagyon szeretik.

B. M. Ildikó 5

Még mi szülők is szívesen játszunk vele. Kitűnő fejlesztőjáték. Megtornáztatja az agyat.

K. H. Cecília 5

Egy játékkiállításon láttam ezt a játékot, majd egy ismerősömnél is felfedezte a 7 éves kisfiam. Annyira tetszett neki, hogy kérte, ezt hozza neki a Jézuska. Itt a Tullin jó áron megtaláltam. Nagy örömet okoztunk vele a kisfiamnak. Órákig képes vele játszani, sőt az 5 éves öccse is sikeresen játszik a kezdő szintű kártyákkal. Sőt mi szülök is kedveljük a logikai játékokat, így amikor már nem játszanak, mi is elidőzünk egy-egy fejtörő feladaton!

M. Éva 5

A könnyebb feladatok már egy ovisnak is mennek. A nehezebbek a kisiskolásnsk nagy élvezet és a vége feladványok apának, anyának okoznak nagy-nagy fejtörést.Megunhatatlan.

T. H. Ágnes 5

A család minden tagja szívesen játszik vele, mert a feladványok különböző nehézségűek. Mi már az összes kiegészítő kártyát is megvettük hozzá. Több helyre vittünk ajándékba, ajánlottam ismerősöknek, mindenkinek nagyon tetszett!

B. Györgyné 5

A 7 éves lányom sokszor elő veszi és játszik vele és ami a legjobb benne, hogy fejleszti a logikáját és még önbizalmat is ad pályáról pályára.

B. Nóra 5

Igazi egyszemélyes, fejtörős játék. Kisebbeknek és nagyobbaknak is jó, mert különböző nehézségi szintű kártyák vannak benne. Én csak ajánlani tudom.

B. Zsuzsanna 5

8 éves keresztfiunknak vettük karácsonyra, remekül szórakozott vele ő is, és pár perc múlva már a jelenlévő apukák is. Igazik kihívás felnőttnek is! És itt akadt olyan helyzet, amikor (kivételesen) a hölgyek tudtak gyorsabban kiparkolni! :)

V. P. Anita 5

Másodikos gyerekeknek rendeltem és nagyon örültek neki, biztos vagyok benne, hogy még a felső tagozatban is találnak majd benne kihívást. Mindemellett kiválóan fejleszti a logikai gondolkodásukat , valamint a különböző nehézségű feladatok sikerélményhez juttatják őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

S. M. Anikó 5

A 8 éves kislányomnak vettem, de a család felnőtt tagjai is nagyon szeretik és még nekünk is sokszor kihívás egy-egy feladvány. Nagyon jó, mert kezdőtől a középhaladó szintig vannak egyre nehezedő feladatok. Nem lehet megunni. A limuzinos kiegészítő kártyával vettem, így egy időre biztosan leköti majd a kislányomat, mert abban még nehezebb feladványok vannak.

P. H. Anita 5

7 éves kisfiam kapta, de ha felnőtt kezébe akad, akkor nehéz letenni, mert igazi kihívásnak tekintjük, hogy minél több feladatot oldjunk meg....

Z. H. Tünde 5

Karácsonyra rendeltem a 8 éves lányomnak, aki nagyon szereti a logika játékokat. Minden játékot igyekszem kipróbálni, mielőtt odaadom, hogy velük már ne a szabályokat kelljen kisilabizálni.Egyszerű, de mégis gondolkodtató játék, biztos hogy az 5 éves lányom is tudja majd az egyszerűbb kártyákkal játszani.
Gyakran jelent gondot, hogy csak az egyik gyermeknek van kedve játszani egy társasjátékkal, így jól jön az ilyen egyszemélyes játék néha.

M. E. Krisztina 5

Szeretjük a logikai játékokat. Nagyon ötletes, nem lehet megunni. Az új kihívások mindig izgalmasak. Ajánlom minden korosztálynak.

K. Mónika 4

Nagyon érdekes játék, logikára épít maximálisan. A gyerkőcök időre is játszák, ki találja meg a megoldást gyorsabban. Mivel sok kiindulási helyzet van nem unják meg, és nem tanulják meg fejből a megoldásokat, így nem válik unalmassá a játék. Azért csak négy csillag mert a kivitelezése az autóknak kicsit elnagyjázott. A fiúk jobban szeretnék szerintem, ha a konkrét autó márkák jobban visszajönnének a látványban, de ez nem von le sokat a játék értékéből.

M. Erzsébet 5

Egyszerűen megunhatatlan! Remekül fejleszti a logikus gondolkodást, a kitartást, ezért mindenkinek ajánlom. A hátoldalán lévő megoldási útmutatót azonban kicsit bonyolultnak találom. Egyszerűbb, ha addig szenved vele az ember, még ki nem találja! Így legalább sikerélményünk is lesz!:D

c. á. patrícia 5

Az egész család játszik vele. Nekünk már pótkártyáink is vannak meg egy +limuzin (ami nehezíti a játékot)! Kiváló minőségű, kis helyen elfér, utazáskor is tökéletes, nemcsak otthon!

B. B. Andrea 5

Nekünk ajánlották a játékot, kipróbáltuk ismerősnél és azonnal megrendeltük itt a Tullin. Csak ajánlani tudom.

H. Edit 5

A \"csúcsforgalom\" játékot bátran ajánlom az egész családnak. Nem csak a fiúkat hozza lázba, lányok is jól el tudnak játszani vele. A feladatok olyan logikai próbatételek elé állítják a játékost, ami fejleszti gondolkodását, térlátását és még a kitartó, türelmes feladatmegoldást is elsajátíthatja. Azaz, soha ne add fel, próbálkozz a végsőkig! Külön pozítíium, hogy a feladványkártyák hátoldalán ott van a megoldás is, így a nehezebb \"parkolásoknál\" ez segítséget nyújt.

B. SZILVIA 5

Egyszerűen imádjuk ezt a játékot! Nagyon jól fejleszti a gyerekek logikáját.

K. Beáta 5

A kislányom nagyon szereti. Neki már a safaris is megvan és nem igazán tudja megunni. Az egész család számára igazi kikapcsolódás. Jól fejleszti a gyerkőc vizuális és probléma megoldó készségét. Csak ajánlani tudom.

V. Zsuzsa 5

A játék mint minden jó játék, nagyon egyszerű: szabadítsd ki az autódat a csúcsforgalomból. A játék fejleszti a logikus gondolkodást, a térlátást. Szórakoztató felnőttnek, gyereknek egyaránt. A feladatlapok az egészen egyszerű helyzetektől haladnak a bonyolultabbak felé. Ha minden feladatlapot megoldottunk, akkor újabb lapokkal egészíthetjük ki játékunkat.

l. andrea 5

sokat jatszik vele az egesz csalad, utazaskor is praktikus időtöltés

További 43 értékelés megjelenítése

Vásárlási információ

Tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban elsősorban az interneten keresztül várjuk rendelésed, de ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon, telefonon is felvesszük a megrendelésed: (06 1) 700 4230!

Fizethetsz a megrendelés közben bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel (ilyenkor 200 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel). Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba tettél termékeket, nyomd meg a "Pénztár" gombot. Az adataid megadása után választhatsz kiszállítási és fizetési módot, beírhatod a kedvezményre jogosító kuponjaid számát, sőt néha még speciális, személyre szabott akcióval is meglepünk - az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

Minden oldalunk tetején, a menüben részletes tájékoztatót találsz. Ha pedig úgy érzed, hogy egy emberi hanggal jobban kijössz, az alábbi elérhetőségeken találsz bennünket:

  • Telefon: (06 1) 700 4230
  • Személyes csomagátvétel: E-mail és SMS-értesítés után hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9.00-17.00 óráig, csütörtökön 8.00-18.00 óráig
  • Ügyfélszolgálatunk címe: 1119 Budapest, Hadak útja 11. (az Etele tértől gyalog 5 percre vagyunk: közel van a 7E, a 173E és a 103-as buszmegálló, a 49-es és 19-es villamosmegálló, a Kelenföldi buszpályaudvar, illetve a Kelenföldi vasúti pályaudvar)

Szállítási információ

A csomagokat értékbiztosított futárszolgálattal küldjük, Pick Pack ponton is átvehetők, illetve SMS-értesítés után vevőszolgálatunkon személyesen is átveheted a csomagot.

Készlet információ: jobboldalt, a termék ára alatt minden esetben feltüntetjük, hogy a terméket készletről azonnal tudjuk-e szállítani, vagy beszerzés után néhány néhány nap elteltével. Előbbi esetben a terméket akár már a következő munkanapra is tudjuk szállítani, vagy még aznap átvehető személyesen - minderről a megrendelés beérkezése után SMS-ben és emailben. Szintén jobboldalt láthatod a várható szállítási költséget is.

Futáros kézbesítés: munkaidőben történik, ezért olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben át tudja valaki venni a megrendelt terméket (például munkahely). A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet.

A Pick Pack Pont: a csomagot országszerte több mint 500 helyen található Pick Pack Ponton veheted át – munkából hazafelé vagy vásárlás, tankolás közben. Átvételi pontok találhatók az Immedio és a Relay újságárusoknál, az ÖMV, Avanti és Avia benzinkutakon, bevásárlóközpontokban. Az átvevőhelyek korlátozott kapacitása miatt Pick Pack Pontra csak kisebb csomagot tudunk küldeni – a megrendelés végén, a Szállítási oldalon tájékoztatunk, hogy feladható-e így a megrendelt csomag. Szintén a Szállítási oldalon tudod kiválasztani az átvételi pontot, amelynek során pontos címet, nyitva tartást is találsz.

Minden oldalunk tetején, a menüben részletes tájékoztatót találsz. Ha pedig úgy érzed, hogy egy emberi hanggal jobban kijössz, az alábbi elérhetőségeken találsz bennünket:

  • Telefon: (06 1) 700 4230
  • Személyes csomagátvétel: E-mail és SMS-értesítés után hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9.00-17.00 óráig, csütörtökön 8.00-18.00 óráig
  • Ügyfélszolgálatunk címe: 1119 Budapest, Hadak útja 11. (az Etele tértől gyalog 5 percre vagyunk: közel van a 7E, a 173E és a 103-as buszmegálló, a 49-es és 19-es villamosmegálló, a Kelenföldi buszpályaudvar, illetve a Kelenföldi vasúti pályaudvar)

További játékok a Gondolkodtató-ügyességi kategóriából:

További Thinkfun játékok:

Játék webáruház ár: 4 690 Ft

Átmenetileg nem kapható

Sajnos beszerzése bizonytalan, ezért nem tudod kosárba tenni, és vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Látogass vissza néhány héten belül, vagy válogass hasonló termékeink közül. Bal oldalt sok ilyen terméket találsz – görgess lejjebb is!

Neked ajánljuk:

Megérkeztek a Barbie cica és kutya gondozó babák!
Kattints a kis képekre a nagyításhoz, a nagy képre a bezáráshoz! Kattints a kis képekre a nagyításhoz, a nagy képre a bezáráshoz!
Kattints a nagy képre a bezáráshoz!