Blog

Hogyan dobd fel a kerti játékot: kreatív ötletek a szabadban

A kert nem csupán a pihenés és a kikapcsolódás helyszíne, hanem a családi és baráti összejövetelek, játékok színtere is. Ha szeretnéd feldobni a kerti játékot, néhány izgalmas ötlettel könnyedén mókává varázsolhatod a szabadban töltött időt.

Tovább olvasom »

Kilövésre felkészülni!

Itt a tavasz, és végre újra ki lehet menni a szabadba. Igen ám, de nem is olyan egyszerű rávenni a gyerekeket arra, hogy hagyják hátra a tévé-telefon-konzol szentháromságot – aztán amikor sikerül, rájönnek persze, hogy mennyire is jó focizni meg a kertben ülni, de ne szaladjunk ennyire előre.

Tovább olvasom »

Mit hozzon a nyuszi? Húsvéti ajándékötletek

Nyuszi, hímes tojás, locsolóvers, tojásvadászat… néhány szó, de mindenki egyből tudja, melyik ünnephez kapcsolódnak: a húsvéthoz. A tavasz „Mikulása” nem más, mint a húsvéti nyuszi, akivel bizony előfordulhat, hogy tanácstalan ajándék ügyben. A következő húsvéti játékcsokorral szeretnénk a nyuszi segítségére sietni, hogy biztosan hatalmas mosolyt tudjon varázsolni a gyerekek arcára.

Tovább olvasom »

Barbie: 65 éves a stílusikon, aki több, mint csak egy baba

Idén ünnepli 65. születésnapját Barbie, a világ egyik legismertebb játéka, aki 1959. március 9-én debütált, így ezen a napon ünnepli születésnapját. Barbie, aki nem csupán egy játék, hanem egy kulturális ikon is, az évek során több, mint csak egy műanyag baba lett; egy stílusikon, inspiráció forrása és a változás hírnöke.

Tovább olvasom »

Megnyitottak üzleteink! Találkozzunk ezentúl személyesen is!

Nagy örömmel és izgalommal jelentjük be, hogy a Játéknet, Magyarország hetedik legnagyobb magyar tulajdonú webáruháza, új fejezetet nyit történetében: kilépve az onlie térből, négy vadonatúj fizikai üzletet nyit! Új üzleteink az Árkád Budapest, Árkád Győr, Árkád Pécs, valamint a Fórum Debrecen bevásárlóközpontokban várják majd a játékok iránt érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tovább olvasom »

Végre itt a tavasz! Készen állsz a húsvéti készülődésre?

Itt a tavasz, vele együtt pedig a húsvéti készülődés izgalma is elérkezett, ami tökéletes időzítés arra, hogy tavaszi hangulatba öltöztessük otthonunkat, és megejtsük a tavaszi nagytakarítást is. Megmutatjuk, hogyan hangolódhattok könnyedén a húsvétra!

Tovább olvasom »

Cooltúra a magyar társasok között

Minden év január 22-én ünnepli Magyarország a magyar kultúra napját. A magyar nyelvet, az irodalmat, a zenei és képzőművészeti alkotásokat – és bizony a társasjátékokat is. A társasjátékozás egyre nagyobb teret hódít magának a hobbik között, ráadásul évről évre egyre több magyar szerzős doboz kerül fel a boltok, majd a játékosok polcaira. Pillantsunk rá a mai modern társasjáték szerzőkre!

Tovább olvasom »

Farsangi Mulatságok: Hagyományok és Jelmezek a Magyar Kultúrában

A farsang, az év egyik legvidámabb időszaka, amely hagyományosan a téli időszak búcsúztatását jelenti. Vízkereszttől (január 6.) húshagyókedd éjféléig, a hamvazószerdával kezdődő nagyböjtig (a húsvétot megelőző 47. napig) tart.

Tovább olvasom »

Fantáziát beindítani - hamarosan indul a Crayola Kreativitás hét!

Ez az esemény nem más, mint egy ingyenes programsorozat iskoláknak, könyvtáraknak és családoknak, melynek keretén belül a regisztrált résztvevők 7 napon keresztül férnek hozzá olyan letölthető tartalmakhoz, hírességek aktivitását bemutató videókhoz, melyek segítségével – a különböző témák átbeszélésén keresztül - együtt ötletelhetnek és lenyűgöző alkotásokat hozhatnak létre a gyerekek a szülőkkel és a pedagógusokkal.

Tovább olvasom »