Ki van kapcsolva a böngésződben a webes sütik (cookie) használata. Ezek nélkül csak nézelődni tudsz webáruházunkban, vásárolni sajnos nem.
Értesülj elsőként akcióinkról és újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!
majd nyomd meg az Entert és kész is!
A hírlevélről a későbbiekben egy kattintással leiratkozhatsz - email címedet bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek.

Tanuljunk angolul! 1. - Interaktív tanító játék

Több mint 400 szót tanulhat meg angolul 36 feladatlap segítségével! Az interaktív kérdezz-felelek játék könnyű, játékos tanulást tesz lehetővé a képek… További részletek

Ajánld ismerősödnek e-mailben!

Figyelem! Felhasználóink védelme érdekében minden, a rendszerünkön továbbított e-mailt rögzítünk és naplózunk!

  1.  *
  2.  *
  3.  *
  4.  *

További részletek

Több mint 400 szót tanulhat meg angolul 36 feladatlap segítségével! Az interaktív kérdezz-felelek játék könnyű, játékos tanulást tesz lehetővé a képeknek és az anyanyelvi fordításnak köszönhetően. A játék hangereje szabályozható, a segítség gombot nyomogatva három fokozatban változtatható a hangerő! Tanuld meg az angol nyelv alapjait, szórakoztató formában.


A terméket eddig 153 vásárló értékelte. Az átlagos értékelés: 4.4 pont (5 pontból).

K. B. Ágota 5

Nagyon bevált, lassan az összes szót megtanulták. Kreatív játék. Nálunk nagyon bevált.

M. Zoltánné 5

Unokaöcsém nagyon kedveli,hasznos dolog gyerekeknek.

S. Károly 5

Ovis fiamnak vettem, amikor elkezdett az oviban angolt tanulni, nagyon jó motivációnak és segítségnek bizonyult. Nagyon tetszett neki, hogy sok szót ismert, és szívesen tanult meg újakat. Hangerő állítható. Kártyák behelyezése igényel némi segítséget.

V. Éva 4


A tematikus kartonokat nem minden esetben ismeri fel a gép, pl. ha az kicsit az elgörbül...

B. Péter 4

A terméken feltüntetett korosztálynak kitűnő játék, amivel játszva tanulhatnak.

G. Judit 4

Nagyon hasznos, kreatív módja a gyermek nyelvtanulásának. Kicsit vontatott, ezért sajtkukac gyermekem időnként elveszíti a türelmét és abbahagyja a játékot.

G. Edit 5

Kiejtést gyakoroltató játék, színes ábrákkal. A hangszóró leragasztása javasolt, mivel túl hangos.

S. Anetta 5

Kitűnő eszköz a nyelvtanulással ismerkedő és haladó gyerekeknek. A játék segítségével megszeretik a gyerekek a nyelvet, mivel érdekessé teszi azt.

H. Veronika 5

A kislányom 5 éves és már 3 éve tanul angolul és ezért vettem meg neki ezt a segítséget.Ami még nagyobb segítség az,hogy egyedül is tudja cserélgetni a kártyákat így nem kell mindig vele lenni ha gyakorolni szeretne.

V. C. LÍVIA 5

Szép kiejtéssel tanítja a gyerekeket az angol szavakra.

D. Adrienn 3

Nagyon jó oktató játék, az egyetlen hibája valójában a hangja. Túl hangos, ezért kicsit torz. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy leragasztottuk a hangszóróját.

S. Szandra 4

Kislányom szereti.
Bár nem mindig érthető tisztán a szó angolul ahogy a gép mondja.

G. Andrea 5

3 éves kislányomnak vettük, nagyon szereti, gyakran használjuk.

R. Zsuzsa 5

Szinte mindennap használjuk,nagyon hasznos termék.

F. Edina 4

Angol szótanuló játék, jók a képek, jól érthető a módszer, a gyerek kb. 3 perc alatt megtanulta egyedül kezelni. Az elem hamar lemerült, de most tartósat tettünk bele, ez remélhetőleg tovább fogja bírni. Féltem kissé a kártyák meggyűrődésétől, de szerencsére elég jól bírják.

P. Szabina 5

A legjobb szókincsfejlesztő játék amivel valaha találkoztam. A legjobb benne az hogy a gyerek egyedül is képes vele tanulni!

B. H. Éva 5

Igazán jó kis fejlesztő játék 3 éves kisfiamnak magyarul is megtaníthatok vele dolgokat, leköti, tetszik!!!

N. Tünde 5

Ezt a tanító játékot ajánlom mindenkinek, mert egyszerűen, gyorsan, játékosan tanulják meg a gyerekek az angol szavakat és még a felnőttek is sokat tudnak belőle tanulni:-)

O. C. Renáta 4

Kellemes és hasznos játék.
Jó minőségű termék. Rengeteg szó megtanulható a játék során. A hangminősége kicsit gyenge, de azért érthető.
Sok mindent nem lehet vele csinálni, de vidám zenéi lekötik a gyerekeket és észrevétlenül rájuk ragad egy-két angol szó.

D. Judit 4

Nagyon hasznos ajándék, de kell mellé felnőtt, angolul tudó segítség is, mert néhol nem érthető tisztán és nekünk kicsit hangos is. De nagyon ötletes és sokáig használható játék.

K. P. Mariann 4

Szükséges egy angolul beszélő ember jelenléte, mert néhány helyen nem érthető a kiejtés, de kezdetnek nem rossz tanító játék!

w. gertrud 4

A gyerekek nyelvérzékének fajlesztéséhez mindenképpen hasznos kisegítő. Viszont jó, ha a szülő is bírja a nyelvet és segít a játékban, mert néha nem tisztán érthető. Bár gondolom nem is az a cél, hogy teljes nyelvtani pontossággal tanulják meg a gyerekek, inkább csak, hogy ráérezzenek.

t. beatrix 4

akkora mennyiségű anyag, hogy egy darabig eltanulgatnak, igaz most még inkább a nagyobb,(4 éves), de már a kicsi is figyeli és tanulja a szavakat.

T. J. Henriette 4

Keresztfiam nagyon örült neki, aki 7 éves és most kezdte az angolt tanulni.

P. T. Tünde 5

Lányom kapta karácsonyra, nagyon tetszett neki. Másodikos (kéttannyelvű iskolában), és szókincs bővítése céljábl vettük, aminek ezen a szinten töéletesen megfelel. Egy apró hibája, hogy hangosra állítva néha kicsit torzít. Alapvetően meg vagyunk vele elégedve.

H. N. Mónika 4

Kislányom még csak 2 és fél éves, de már bővült a szókincse ezzel a játékkal. Gondolom, a későbbiekben majd gyakrabban használjuk. Azért a szülő felügyelete mellett érdemes játszani vele, mert a kiejtés nem mindig tisztán kivehető.

F. M. Anikó 4

Sajnos a 3 és fél éves kislányt még nem érdekli, de próbálkozunk...
Lehetne strapabíróbb.

H. ILONA 4

Nagyon praktikus játék, egész pici kórtól. Szerintem a hangerő jó, viszont néhány szónál enyhén torzít, és csak az érti meg aki tud angolul.

P. Erika 5

A 2,5 éves kislányunk már pár szót ismétel a lapokról, megtanult angolul köszönni, és nagyon szereti hallgatni a játék zenéjét is és ki-be kapcsolgatja a játékot, hogy köszönjön neki. Egyetlen negatívum, hogy a pici gyerek pici ujja nem mindig tudja elég erősen "megérinteni" a képet, hogy megszólaljon a játék. Nyilván ez nagyobbacska gyereknél már nem probléma. Összességében elégedettek vagyunk vele.

K. Betta 3

Sajnos sokszor betorzul a hangja, így érthetetlen amit mond! Így nem lehet angolt tanulni. Sajnos a kartonok fülecskéi nem strapabíróak, így a második gyerkőc már biztos nem tud vele játszani. Fejleszteni kellene!

N. K. Angéla 3

Nagyon sok szót ismertet. Nekünk kicsit hangos. Kicsit többet vártunk tőle.

C. Henriett 5

Nagyon jó játék de nem egyedül. Kell legyen a kicsi mellett egy felnőtt is hogy jobban értse és segítsen neki.

H. Bernadett 5

A karácsonyi ajándékok közül ez aratta a legnagyobb sikert! Minden nap használják és hamar megtanulták pl. színeket.

H. P. Éva 3

Az ötlet jó, sőt nagyon jó, csak egy halkító gomb hiányzik róla nagyon. Akkor sokkal érthetőbb lenne.

L. Tamásné 3

Unokámnak vidékre küldtem el és csak az eredeti csomagolást kibontva vettük észre , hogy hiányzik a kártyatartó hátlapja, és a jelölő pálcika. azért használható és a kicsinek nagyon tetszik. Hasznos játék és tanítást elősegítő játék

V. Zsuzsa 5

Játszva tanít, ötletes. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

M. M. Bernadett 5

A 6 és a 3 éves gyermekeimnél is nagy sikert aratott.

V. Ágota 4

Nagyon hasznos játék és szórakozás egyben.Egyetlen hibája,hogy az angolt csak 1-szer mondja,a magyar jelentést 2-szer.Fordítva jobb lenne,de így is nagyon jó.Örülünk,hogy jó áron jutottunk hozzá a Tullin keresztül,mert a boltban majdnem duplája volt.

K. Melinda 5

sokat lehet tanulni belőle játékosan.leköti a gyereket.megéri az árát nagyon!!!!

S. Katalin 5

5 éves uncsi öcsimnek lesz karira.Kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá.Ár érték arányban az egyik legjobb a kategóriájában.Remélem a hangjával sem lesz gond.Már nagyon várom hogy átadhassam.Nagyobb mint amire gondoltam kép alapján!

S. Anikó 4

Ajándékba vettük, de kipróbáltuk mi is. A szavak jól érthetőek, a feladatok egyértelműek, sok szót megtanít, rengeteg kártyát tartalmaz. Picit hangos, ezáltal néha torzít a hang, de mivel minden szót 2x elismétel angolul, mindig érthető.

F. Győzőné 5

kicsi, könnyű, de annál többet tud. A sok kártya rengeteg élményt nyújt.

K. Éva 5

Játékosan és gyorsan lehet tanulni ezzel a játékkal. A gyerekeknek nagyon tetszik!

D. L. B. bolt 5

Kislányomat szeretném meglepni ezzel az ajándékkal, aki mindig megkérdezi, hogy mami ez mi angolul? remélem, hogy tetszeni fog neki és több angol szóval bővül a szókincse.

D. D. Tekla 3

Aranyos kis játék,bár én nem annyira szerettem.Kislányom angolra járt 3 évesen,mikor kapta,de ezeket a szavakat nem igazán értette,nem nagyon tudta felhasználni a nyelvtanuláshoz.Lehet,hogy ettől még másnak hasznos,én elajándékoztam a játékot.

S. Yvett 5

A gyermek remekül szórakozik, miközben angolul is megtanulja a szavakat. Rengeteg témakör, szórakoztató hangok jellemzik ezt a játékot. Kissé hangos, de így legalább a szomszéd szobában lévő gyermek is tanul...

S. N. Ildikó 5

Igaz karácsonyi ajándék lesz,de már kipróbáltam,nagyon jól tanítja a szavakat észrevétlenül tanulhat vele a gyerkőc.

M. Istvánné 4

Jó segítség az első idegen szavak elsajátításában. A gyerekek szeretik

H. -. Renáta 5

Kisgyerekeknek angol tanuláshoz kiválóan alkalmas.

S. Edit 3

Jól használnható a tanulásban önállóan is. Azonban annyi hibája van, hogy torz a hangja.

S. F. Ágnes 5

Segít a legelső szavak elsajátításában, jó kis foglalkoztató.

H. P. Katalin 4

Legjobb, ha egy angolul tudó felnőttel játszik vele a gyerek a pontos kiejtés miatt.

M. Tímea 3

Ez a játék csalódás volt számomra, mert egyáltalán nem lehet érteni a kimondott szavakat (csak annak, aki már amúgy is tud angolul), szóval tényleg a gyerek mellett kell lenni játék közben, és élőszóban elismételni mindent, nehogy bármi hibásan rögzüljön. Valóban nagyon hangos is, szinte gerjednek a hangok. Próbáltuk leragasztani a hangszórót, de úgy meg túl halk lett, akkor meg azért nem lehetett érteni. Mindjárt az első kártya behelyezésekor egyik képnél az egyik állat nevét hibásan rögzítették, teljesen más látszik a képen, mint amit mond. A 4 éves kislányomnál még gond az is, hogy nagyon erősen kell nyomni a képecskéket ahhoz, hogy megszólaljon a játék, kicsit szenvedős így az egész.
Amúgy elvileg hasznos játék lenne, és a gyerek is szívesen játszik vele, csak ezek a hibái ne lennének.

D. P. Szilvia 4

Gyakran használják a gyerekeim, nagyon szeretik (6 és 5 év)

R. K. Beatrix 3

Nagyon ötletes termék, csak sajnos nem érhetőek az angol szavak. Van több olyan szó benne amit teljesen másként lehet érteni, mint ahogy eredetileg hangzik, ha nem javítom ki a gyermekem, lehet, hogy rosszul tanulja meg. Alapvetően egy szuper fejlesztő lenne, csak élesebbnek kellene lennie a hangnak és elég hangos játék!

k. anikó 5

Ajándékba szántuk, aminek nagyon örültek. Szórakoztató, csak egy kicsit hangos.

K. Rita 5

Kicsit hangos de ezt leszámítva jó kis játék a gyerekeknek

S. Árpádné 5

Mi külföldön élő keresztlányunknak vettük, magyartanulás céljából. Nagyon pozitív meglepetés, hogy magyarul minden szót 2x mond el.

C. T. Eszter 4

A két kisfiamnak vásároltam, mindketten szeretnek vele játszani. Elég hangos,de legalább jól érthetőek a szavak.

Á. Gabriella 5

Ajándék volt, melynek nagyon örültek. Szórakoztató és a tanulást is segíti.

P. K. Andrea 5

Nagyon jó játék. A kislányom már egyre ügyesebb angolból, nagyon szeret vele játszani.

B. Andrea 4

Jó tanuló játék gyerekeknek. Kicsit hangos, és kicsit sok szerintem az eligazító beszéd, de érthetően ejti ki a szavakat, és nagyon sok szót meg lehet belőle tanulni kis odafigyeléssel.

J. K. Andrea 5

A gyermekeim nagyon szeretnek vele játszani, sokat tanulnak vele.

s. ivett 5

Segítség az angol nyelv elkezdéséhez, hangosan tanítja a gyermeket a szavak kiejtésére

S. Szilvia 5

6 éves kisfiút órákra leköti! Egyedül tudja cserélgetni a lapokat rajta. Jó, hogy angolul nemm mondja duplán a szavakat, mert akkor úgy tanulná meg a gyerek!

I. Veronika 4

Lányom 2 éves, de nagyon szereti ezt a játékot, főleg azokat az oldalakat amelyek hangeffekteket is tartalmaz.

P. d. Márta 5

A nagyobbik unokám az óvodában minden héten egy külsős angol "tanár " óráit látogatta és két év alatt csak köszönni tanult meg az összes gyermek,még bemutatkozni sem.Ezzel az oktató játékkal rengeteg szót sikerült elsajátítani ,játszva.

T. Mónika 4

Bár a kiejtés nem mindig érthető jól, de hasznos ajándék .

V. Zsoltné 5

A játék interaktivitása ügyesen megoldott. Jól érthető és jól hallható, ahogy kimondják az egyes szavakat.

K. H. Adrienn 5

a kislányaim imádják,már "rongyosodik" a cserélhető lapok
egyszerű kezelés,érthetőség

P. Éva 5

Nagyfiamnak vettük, de mindhárom gyermekem nagyon szereti a játékot és meglepő dolgokat tudnak angolul (egyébként nem tanulnak angolt)

S. Andrea 5

Ezt a játékot minden korosztály számára ajánlom. Nagyon jó!
Könnyen játékosan elsajátíthatóak
az angol szavak a segítségével.

S. P. Odett 4

Nagyon jó kis játék, de nagyon hangos is. Néha nem is lehet érteni, hogy mit mond, szinte torzít, annyira hangos. Mindezek ellenére a kisfiam nagyon szereti, sokat játszik vele.

W. Viktória 3

nagyon hasznos játék lenne, de nagyon hangos. sajnos a szavakat sem lehet minden esetben tisztán és érthetően kivenni, s szerintem bezavar a "THE" névelő is. a gyerek azt hiszi, az is a szó része...

O. János 3

Kisfiam kapta karácsonyra. Gyakran előveszi, hogy ?tanul?. Egy hibája van: sajnos eléggé torzít a hangszórója, nehezen érthetőek a kimondott szavak. Szülői segítség kell mellé, aki el tudja olvasni a képek melletti angol szavakat.

M. Andrea 4

Rengeteg szót tanulhat meg a gyerkőc. A kiejtés is jó. Nem csak angolul tanulóknak jó, hanem kicsiknek szókincs bővítésre is, mivel minden képen látható dolognak magyarul is elmondja a nevét.

S. Vera 5

A nagylányom angolt tanul az óvodában és ezen a játékon mutatja be a tanultakat.Van,hogy az új szavakkal Ő lepi meg az óvónénit.A színes ábrák és a feladatok utazás alkalmával is elszórakoztatják.
Ajánlom azoknak a szülőknek akik játékosan szeretnék megismertetni az angol nyelv alapjait a gyermekükkel.Nekünk nagyon bevált.

G. V. Zsuzsa 4

A keresztfiam kapta,aki a családjával most költözik Angliába. Szeret vele játszani és hasznos is.

B. Ildiko 5

Ket darabot rendeltem. Az egyiknek a kiejtezse nagyon rossz. Ellemet csereltunk es minden O.K. Nagyon jo, hasznos. Szeretjuk

v. gyöngyi 5

Nagyon hasznos, sokoldalú, szép, és színes.Mindenkinek ajánlom!

H. Mónika 2

A játék alapötlete jó lenne, de sajnos nagyon torzan szól a hang, így több esetben csak az érti a kimondott angol szót, aki tudja, hogy mit kell hallania.

K. Andrea 1

érthetetlen az angol kiejtés, nem venném meg mégegyszer. sajnálom

H. Attiláné 5

Nagyon tetszik ez a játék, mert könnyen érthető még egy 3,5 éves gyermek számára is.
Azon kívül, hogy angolul tanít véleményem szerint a magyar szókincse is bővül a kicsinek.

S. H. Éva 4

A lányomnak vettük sok szó van benne csak sajnos nagyon hangos és néha alig lehet hallani a szavakat angolul és nam lehet a hangerőt szabályozni!

l. m. bernadett 5

Ez a játék nagyon ötletes. Ilyet még sohasem láttam sehol ezért megrendeltem a kislányomnak .És azóta nagyon szereti használni ,csak egy a baja szerintem, hogy nagyon hangos. Éppen ezen lehet segíteni.

M. Petra 4

Nagyon jó "játék", elmondja angolul is a szót, így a gyerekek a kiejtést is gyakorolhatják. Bár eléggé figyelni kell, mit mond, lehetne élesebb a hang.

V. G. Nóra 5

4 éves kislányom nagyon szereti, segíteni kell neki a kiejtésben, de ez szerintem értékét nem csökkenti. Főleg a kérdéses menüt szereti, amivel felméri, hogy mennyit is tud már.

N. Attila 2

Szerintem ellene megy az idegennyelv tanulás jelenlegi módszereinek, de legfőbbképpen rendkívül idegesítő,hogy 2x mondja el MAGYARUL és aztán egyszer angolul ami ráadásul egy kicsit torz is. Azért használjuk és el-el vagyunk vele.

S. K. Mária 5

Az angol szavak nemorizálását nagyon jól elősegíti.A sikerélmény motíválja a gyereket arra, hogy minél több helyes választ tudjon adni.

S. Viktória 5

A szavak kiejtésében és a képek beazonosításában sokat segít a játék! mi szeretjuk nagyon

H. Zsoltné 5

Nagyon jó, játékosan lehet nyelvet tanulni. Néha egy kicsit nehezen lehet érteni de ez nem vesz le a játék értékéből.

e. viktor 5

A két nagyobbik leányzó most próbálkozik az angol nyelv elsajátításával tökéletes segítőtárs.

K. P. Judit 5

Barátnőm hétéves kislányának rendeltem, imád vele játszani, előnyös, ha takarítás előtt játszunk vele.

T. Ádám 5

Nagyon elégedett vagyok vele. Rengeteg feladatlap van hozzá. A szókincsbővítés garantált magyarul és angolul is. 3 éves fiam játszva tanul, tanításnál is kipróbáltam, nagy siker volt az ovis korosztálynál

S. L. Zsuzsa 5

Jó minőségű játék A gyerekek nagy élvezettel játszanak vele és tanítják a nagymamákat is.:)

K. T. Bernadett 4

A 4 éves kisfiam önállóan használja. Tetszik neki (és nekünk is) a sok téma választás lehetősége.
Szerintem érthető mind az angol és mind a magyar kiejtés. Annyit változtatnék a játékon, hogy elég lenne a szavakat magyarul egyszer elmondani, inkább az angol kiejtést kellene a játéknak kétszer elismételnie.

L. Krisztina 3

Négyéves kislányomnak vettem a játékot aki nagyon szereti.Negatívum,hogy magyarul kétszer mondja a szavakat,angolul csak egyszer.Ez nagy hiba, sokszor meg sem várja lánykám az angolt,már nyomja is a következőt.

S. Krisztina 5

A 6 éves fiam imádja, karácsony óta le sem teszi. Nagyon tetszik neki, hogy beszél hozzá a gép, igaz egy picit hangos.Angolul tanul, örül, ha olyan kártyára bukkanik, amit már is ismer.

V. Éva 5

Hasznosnak tűnik, remélem gyakorlati hasznát is veszi majd az unokám. Még nem nagyon használtuk.

T. B. Ildikó 4

4 éves kislányom kapta, szívesen játszik vele. Kár,hogy a magyar szót mondja kétszer, s nem az angolt.

M. S. Olga 4

Nagyon szuper játék, és a gyerekem (4 éves fiú) nagyon szereti az angolt, de valamiért ezzel a játékkal sajnos nem szívesen játszik. csak ezért adtam 4 csillagot.
Különben én nagyon jónak találom. Szeretem hogy van benne játék, és a megtanult szavakat visszakérdezi, és még pontokat is lehet gyűjteni, ha jól megy. Szerintem ez ösztönzi a kis lurkókat.
szerintem célszerű lenne hozzá egy kis táska vagy tasak, mert a kártyák így szanaszét keveredhetnek!

S. K. Mónika 5

3 éves kislányom kapta ajándékba. Szívesen játszik vele. Könnyen kezelhető. Érthetőek a szavak.
Annyi hibája van, hogy nincs egy nagy kapcsolója, amivel egy felnőtt ki tudná kapcsolni, és így, hogy nincs egy kis tartója, a kapcsoló könnyen benyomódik és bekapcsol akkor is, ha csak szállítjuk.
Illetve a magyar szavakat mondja kétszer, az angolt egyszer. Fordítva szerintem jobb lenne.

T. Milla 5

könnyű kezelni, bár nincs hozzá toll, mint ahogy a leírásban írják, de ujjal nyomkodva is működik.
unokahúgom most ment suliba, a kezelését pár perc alatt megtanulta, és azóta is nagyon szeret vele tanulni :)
sok szó van, kitart egy ideig. jó lenne, ha lenne egy második része is a játéknak, azt is megvenném neki

K. Brigitta 5

Ez a termék nagyon hasznos az angolul tanuló kisgyermekek részére. Tetszenek a témakörök, amiket átfog. Könnyen tudja önállóan kezelni az 5 éves kislányom.
Bár jobb lenne, ha nem magyarul mondaná el kétszer a szavakat, hanem angolul. Ezenkívül mindenkinek csak ajánlani tudom.

C. K. Rózsa 3

A fiamnak nagyon tetszett,az a hibája,hogy alig érthető amit mond a gép.Ha nincs aki tud angolul,akkor helytelenül tanulja meg a gyermek a szavakat,kifejezéseket.

d. kata 4

A legjobb ajándék volt az idén.Le sem teszi a fia,nagyon szeret vele játszani,sok szót megtanult már és jó hogy magyarul és angolul is hallja a gyerek és utána le is ellenőrzi a gép hogy megtanulta-e,majd értékeli.

C. L. Anikó 4

Három éves a lányom, ez nálunk most a menő :-hogy mondják angolul? Szuper a játék, szerintem elég jól érthető...a többi hasonló "szókiejtős" játékhoz képest. A kártyák behelyezése mindenképpen felnőttet igényel, mert vigyázni kell rájuk, könnyen megsérülnek. Ezért adtam csak négy csillagot :(.

S. T. Márta 4

2. osztályos gyermekemnek a szavak gyakorlásához, és új szavak tanulásához vettem.
Az először használt(ismeretlen ) lapokat később újra elővéve sokra emlékezett,
a hanghatások figyelemfelkeltőek.
A tábla érintője néhol bizonytalan.
Alapvetően remek tanuló játék.

M. Krisztina 5

Nagyon jó oktató játék! Az egész családnak nagyon tetszik. Hosszú időre leköti a fiam figyelmét.Utázáskor is remek kikapcsolódás a gyerekeknek. Csak ajánlani tudom!

N. Zsuzsa 4

Leánykáim szívesen hallgatják, utánozzák a szavakat, könnyű kezelni. Az érthetőséghez eleinte nem árt a szülői segítség, de ez nem is baj.

V. D. Orsolya 5

Nagyon érdekes játék a kislányomnak jővőre kell nyelvet választania az iskolában, remélem hogy kicsit segit majd neki a választásban.A Tulli áruháznak meg köszönöm hogy vannak.és ez remélem sokáig igy is lesz ,és még vásárolhatok náluk.Az árúház összes dolgozójának boldog békés karácsonyt és sikerekben gazdag évet kivánok.Vörösné orsy

D. K. Magdolna 5

Sok szót tartalmaz, ami egy jó időre leköti a gyereket, emellett igényes, jó minőségű játék.

F. Edina 5

Könnyen használható, nagyon jó oktató játék! Sokáig leköti a gyerek figyelmét, sok szót játékosan meg lehet vele tanulni!

G. Tünde 5

Bátran merem ajánlani ezt az interaktív játékot nyalvtanuláshoz. Valóban könnyen kezelhető és nagyon szívesen játszik vele a gyerkőc. No meg így játékosan megtanulja az angol szavakat.

L. H. Ivett 5

Kíváló nyelvi segédeszköz, mellyel a gyermek könnyen megismerkedik az angol nyelvel. Kicsit hangos, de ezt orvosolni lehet, ragtapasszal leragasztottam a hangszóróját.

N. Marianna 5

Elsősorban autós játék lett, az utazást így jobban bírjuk, nem utolsó sorban tanulja az angol szavakat!

J. U. Zsófia 4

A gyerekek nagyon szeretnek vele játszani, sok új angol szót megtanulak már vele. A baj az, hogy a lapok elég gyengék, ajánlott őket lamináltatni, hogy tartósabbak legyenek.

N. Eszter 5

Az 5 éves keresztlányomnak vettem és rögtön tudott vele játszani. Kellemes hangon mondja a feladatokat. Gyakran előveszi. Ajánlom.

N. P. Gabriella 4

Mindenkinek ajánlom, jól érthetően beszél, könnyen kezelhető

B. Angéla 4

Tetszik a játék. Egyetlen hátránya, hogy hangos, de ez ellen lehet tenni. Pl.: letakarni vagy leragasztani a hangszórót.

V. E. Éva 4

Elsősorban azoknak a gyerekeknek (és szüleiknek)ajánlom ezt a játékot, akik az iskolában, óvodában angolul tanulnak. A már megtanult szavak gyakorlására kiváló! Könnyen kezelhető, hangja kellemes, bár időnként nem eléggé tisztán hallható, ezért az új szavak tanításához valószínűleg szükség lesz egy angolul tudó felnőtt vagy nagy testvér segítségére. 6 éves kislányaim nagyon szeretik!

D. S. Réka 5

A színes képek felkeltik már a kisebb gyerek figyelmét is. Mivel a gyerek angol nyelvterületen kezdi az ovodát, kifejezetten örvendek a magyar szó kétszeri ismétlésének.

G. Sára 5

nem korfüggő játék minden kezdő angol tanuló számára jó, játék közben a szülő és a gyerek is tanul, nem tartom hibának a magyar szo kétszeri ismétlését, rögződik, hogy mihez kell kötnie az angolt

G. P. Zsuzsanna 4

Legnagyobb sajnálatomra a hangerő szabályzó gombot lefelejtették errőla játékról!Amúgy nagyon szuper találmány sokat lehet tanulni tőle.

T. H. Mónika 5

Kislányom nagyon ügyesen megtanult már sok mindent a játék segítségével.Szerintem nagyon klassz ez az oktató játék.Másoknak is ajánlom.

T. Andrea 5

Az unokatesóknak vásároltuk és nagyon szeretik.Az angol foglalkozásokon nagy hasznát veszik az óvodában. Kislányom is ilyet kap most karácsonyra.A helyes kiejtésben és a gyakorlásban is tudunk neki segíteni,így jobban fogja élvezni a közös játékot.

D. K. Krisztina 5

Hasznos, oktató, érdekes, a szótanulásban és az angollal való ismerkedésben.
Nem értem viszont, miért a magyart mondja el kétszer?

C. G. Erika 4

Keresztlányomnak vettem ajándékba. Az édesanyja nem tud angolul, így nem tud vele gyakorolni otthon, ill. nem tudja ellenőrizni, hogy a képen látott dolog nevét helyesen mondja-e a kislány. Ezért gondoltam, hogy nagy segítség lesz. Nem döntöttem rosszul. Azóta már anya is tud egy pár szót angolul.:))))

C. B. Bernadett 4

Egyes szavakat nehezen lehet érteni, de szeret vele játszani a gazdája! Néha elég szépen félreérti az angol szavakat, ezek vicces pillanatok!

K. J. Melinda 4

Nagyon szeretik a gyerekeim, sokat játszanak vele. Néha kicsit hangos és tényleg 2x mondja magyarul és elunják, mire az angolt mondaná, de jó, hogy néhány szóhoz hangeffektek is vannak.

V. Éva 4

A lapok cseréjénél elkél a szülői segítség a lapok érdekében, de hasznos kis játék!

S. Gabriella 4

Kisfiam szeret vele játszani. Csak egy pici gond van vele, hogy nehezen érthető meg az angol szöveg.

N. N. Szilvia 4

Pozitívum: rengeteg szó, szép színes képek, sok képhez van hang - ezt imádják.
Negatívum: van egy kis érintkezési hiba, torz volt a hang, de mivel egy két ütés után mindig megjavul nem garanciáztunk. Magyarul 2x ismétli a szót(?), angolul CSAK egyszer a végén, sokszor nincs türelmük kivárni és már nyomják is tovább...

K. M. Beáta 5

Ez egy remek nyelvi játék, ahol kislányom vizuálisan is látja a tanult szavakat, mivel még csak 4 éves és nem tud olvasni. Nagyon szeret vele játszani, már sok szót megtanult és remélem a későbbi nyelvtanulás folyamán is hasznára lesz.

B. Heni 5

Nagyon jó játék, minden nap kézbe veszi a gyerek, könnyedén sajátítja el vele a nyelvet. A játék a szavakat egy hangeffekt után magyarul mondja, majd angolul.
Nagyon teccik. :-)

V. Szilvia 5

A szinte azonnali elemcserét leszámítva kifogástalanul működik a játék, a kezelése könnyű, egyedül is boldogul vele a kisgyermek. Olvasni nem tudó csemete esetén szülői segítségre szorulhat, így együtt is lehet tanulni, tudást frissíteni.

D. Imola 3

Aranyos játék, de a hangokat néha nehéz érteni. Kicsit zörgő a hangzása.

K. Brigitta 5

Annyira egyszerű kezelni, hogy a pici lányom is, aki 3 évesen kapta, nagyon ügyesen cserélgeti a kártyákat.
Új állatokat, tárgyakat, stb. tanultunk és persze hallgatjuk az angolt.
A felületét egy tollal kell megérinteni, akkor mondja a játék, hogy mire is mutatott a toll, ez tetszik a legjobban a gyerekeknek.Kicsit türelmetlenek ugyan, mert nem várják meg, míg végigmondja a szavakat a játék.
Szép színes!
Ráadásul le lehet halkítani, ha túl hangos.

b. p. szilvia 5

5 éves kislányom ennek segítségével könnyebben, játékosan megtanult angolul. Amit el tudott sajátítani, már annak is nagyon örültem.

K. D. Edit 2

A készülék egy-két hónap után meghibásodik, a hibák a következőek:
1. A készüléket nem lehet kikapcsolni, csak ha az elemeket eltávolítjuk a készülékből.
2. A készülék nem a képeknek megfelelő szavakat fordítja le.
Pozitívum, hogy amíg a hibák nem álltak fenn, addig a készülék hatékonyan bővítette a gyermekem szókincsét.
Pozitívum továbbá a Tulli részéről, hogy a hibás készüléket azonnal cserélte garanciával.

M. M. Mária 5

Nagyon jó kis termék. Nem csak a 8 éves lányomnak jó az angol nyelv tanulására, de még a 3 éves fiam is szívesen fedezi fel vele a színeket, formákat, állatokat, foglalkozásokat, stb.

H. Éva 4

Nagyszerű játék, a gyerekek (és a felnőttek) is rengeteg szót tanulhatnak játék közben. Hasznos, fejlesztő játéknak tartom, a gyerekek nagyon szeretnek vele játszani, gyakran leveszik a polcról. Kissé hangos a kísérő zene.

W. F. Júlia 5

Tanulást segítő játék. Angol-magyar szöveg mellett, egy-két állat hangját is lejátssza, mi ezt nagyon szeretjük.

B. V. Helén 5

Jól érthető, egyszerű kezelhetőség, kicsit hangos játék.

S. Orsolya 5

Ötletes, nagyon jól kitalált játék. Bár kissé hangos az állítható hangerő ellenére is, de túlélhető:))))

P. V. Barbara 5

A játék nagyon sok segítséget nyújt a nyelvtanulásban.

U. Jánosné 4

A sok szín, kártya és a beszéd együtt kedvet csinál a tanuláshoz, új nyelv megismeréséhez!

S. Erzsébet 5

A két éves kislányom, nagyon jól eljátszik vele. Az állatokat és jó pár számára érdekes dolgokat már tud és mondogatja is. Nagyon jó játék és hasznos is.

S. Krisztina 4

Ez az oktatójáték nagyon izgalmas és érdekes játék az egész család számára.Gyermekemnek tetszik a szépen megrajzolt színes képek, amely nagyban hozzájárul a szó rögzítéséhez. Könnyen tanulható, bár nem mindég érthető a kiejtett szó.

K. Boglárka 5

Csak bekapcsoljuk és már mehet is a különböző csoportokba rakott szavak tanulása.

S. B. Gabriella 4

1 hibája van. Egy idő után nem tiszta a hang, nem érteni tisztán mit mond, akkor már felnőtt segítség kell. Az és kisfiam egyedül szeret vele szórakozva tanulni.

N. Edina 5

Tökéletes azoknak akik már tanulják az angol nyelvet, igaz jobb lenne ha csak angolul m,ondaná a szavakat, így jobban rögzülne.

V. Anita 4

Ez kifejezetten kicsi gyerekeknek készült, ezért sokkal egyszerűbben kellene a szavakat kiejteni. A gép az angol \"the\" szócskát a szavak elé teszi, így nem lehet tisztán érteni a neveket.

További 148 értékelés megjelenítése

Vásárlási információ

Tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban elsősorban az interneten keresztül várjuk rendelésed, de ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon, telefonon is felvesszük a megrendelésed: (06 1) 700 4230!

Fizethetsz a megrendelés közben bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel (ilyenkor 200 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel). Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba tettél termékeket, nyomd meg a "Pénztár" gombot. Az adataid megadása után választhatsz kiszállítási és fizetési módot, beírhatod a kedvezményre jogosító kuponjaid számát, sőt néha még speciális, személyre szabott akcióval is meglepünk - az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

Minden oldalunk tetején, a menüben részletes tájékoztatót találsz. Ha pedig úgy érzed, hogy egy emberi hanggal jobban kijössz, az alábbi elérhetőségeken találsz bennünket:

  • Telefon: (06 1) 700 4230
  • Személyes csomagátvétel: E-mail és SMS-értesítés után hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9.00-17.00 óráig, csütörtökön 8.00-18.00 óráig
  • Ügyfélszolgálatunk címe: 1119 Budapest, Hadak útja 11. (az Etele tértől gyalog 5 percre vagyunk: közel van a 7E, a 173E és a 103-as buszmegálló, a 49-es és 19-es villamosmegálló, a Kelenföldi buszpályaudvar, illetve a Kelenföldi vasúti pályaudvar)

Szállítási információ

A csomagokat értékbiztosított futárszolgálattal küldjük, Pick Pack ponton is átvehetők, illetve SMS-értesítés után vevőszolgálatunkon személyesen is átveheted a csomagot.

Készlet információ: jobboldalt, a termék ára alatt minden esetben feltüntetjük, hogy a terméket készletről azonnal tudjuk-e szállítani, vagy beszerzés után néhány néhány nap elteltével. Előbbi esetben a terméket akár már a következő munkanapra is tudjuk szállítani, vagy még aznap átvehető személyesen - minderről a megrendelés beérkezése után SMS-ben és emailben. Szintén jobboldalt láthatod a várható szállítási költséget is.

Futáros kézbesítés: munkaidőben történik, ezért olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben át tudja valaki venni a megrendelt terméket (például munkahely). A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet.

A Pick Pack Pont: a csomagot országszerte több mint 500 helyen található Pick Pack Ponton veheted át – munkából hazafelé vagy vásárlás, tankolás közben. Átvételi pontok találhatók az Immedio és a Relay újságárusoknál, az ÖMV, Avanti és Avia benzinkutakon, bevásárlóközpontokban. Az átvevőhelyek korlátozott kapacitása miatt Pick Pack Pontra csak kisebb csomagot tudunk küldeni – a megrendelés végén, a Szállítási oldalon tájékoztatunk, hogy feladható-e így a megrendelt csomag. Szintén a Szállítási oldalon tudod kiválasztani az átvételi pontot, amelynek során pontos címet, nyitva tartást is találsz.

Minden oldalunk tetején, a menüben részletes tájékoztatót találsz. Ha pedig úgy érzed, hogy egy emberi hanggal jobban kijössz, az alábbi elérhetőségeken találsz bennünket:

  • Telefon: (06 1) 700 4230
  • Személyes csomagátvétel: E-mail és SMS-értesítés után hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9.00-17.00 óráig, csütörtökön 8.00-18.00 óráig
  • Ügyfélszolgálatunk címe: 1119 Budapest, Hadak útja 11. (az Etele tértől gyalog 5 percre vagyunk: közel van a 7E, a 173E és a 103-as buszmegálló, a 49-es és 19-es villamosmegálló, a Kelenföldi buszpályaudvar, illetve a Kelenföldi vasúti pályaudvar)

További játékok az Egyéb elektronikus játék kategóriából:

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Neked ajánljuk:

Vásárolj most Pókember szuperhős terméket és megnyerheted az értékes nyeremények egyikét!
Megérkeztek a Barbie cica és kutya gondozó babák!
Kattints a nagy képre a bezáráshoz!