3 hiba, amivel elszúrhatod a karácsonyi ajándékot

Szenteste nincs is annál boldogabb pillanat egy gyerek számára, mint amikor megtalálja és kibontja a meglepetést a fa alatt. Ugye te sem szeretnéd, hogy az ajándék láttán gyermeked csalódottan nézzen vissza rád? Hosszú évek tapasztalata alapján összegyűjtöttünk a leggyakoribb hibákat, amiket elkövethetsz a karácsonyi ajándékkal kapcsolatban.

  1. Nem ellenőrzöd a rendelést Bár a gyerekek mindig azzal nyúznak, most éppen melyik mesehősért vagy melyik gyártó játékáért vannak oda, te csak a webáruház előtt szembesülsz azzal, hogy több száz találat van az általad megjegyzett kulcsszóra? Ha csak így rendelsz egy szimpatikus játékot, bár a jószándék vezényel, talán csalódás lesz a vége. Nem mindegy, hogy a mese melyik hőse a kedvenc otthon, és az sem, hogy egy adott játék melyik kiadása a legmenőbb most. A legjobb, ha rendelés előtt alaposan utána jársz, ki vagy mi a befutó. Persze a szállítás után is érdemes ellenőrizni, hogy a vágyott figura érkezett-e a csomagban.

  2. Nem veszel hozzá elemet Bár weboldalunkon feltüntetjük a tartozékokat és az elemszükségletet, megeshet, hogy a vásárlás után megfeledkezel arról, mihez milyen típusú és hány elem szükséges. Karácsonyig úgyis van idő. Szenteste azonban már nincsenek nyitva a boltok, így, ha a fa alatt derül ki, hogy a távirányítós kisautóhoz nincs otthon megfelelő elem, nem a jó értelemben lesz emlékezetes a karácsony. A legjobb, ha a rendelésnél felírod magadnak az elemszükségletet és bőségesen szerzel be a megfelelő típusból, még jóval az ünnep előtt.

  3. Nem próbálod ki Talán a kicsomagolás örömét szeretnéd meghagyni a gyerekeknek, mi mégis azt javasoljuk, bontsd ki a játékot és teszteld. Ehhez olyan időpontot válassz, amikor biztosan nem nyit rád egy kíváncsi lurkó. A teszt több okból is szükséges; az egyik az, hogy a játékokon emberek dolgoznak, akik nem tévedhetetlenek, így, bár kicsi az esélye, előfordulhat, hogy hibás termék érkezik hozzád, ezt pedig jobb nem megkockáztatni. A másik előnye a tesztelésnek az, hogy te már mesterien bánsz majd a játékkal, így a családi este nem az útmutató böngészésével, hanem a közös játékkal telik majd. Ne félj, ha óvatosan bontod ki, észrevétlenül vissza is tudod majd csomagolni.

Olvasd el többi cikkünket is:

7 érdekesség a Harry Potterről »

Fejlesztő játékok a legkisebbeknek - Miniland »

Maradj otthon, játssz a kertben! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben