A Fejjel lefelé kihívás: egy igazán egyedi partijáték

Most, hogy elkezdődött a suli, különösen oda kell figyelni arra, hogy a sűrűsödő napirend mellett legyen idő egy kis közös családi kikapcsolódásra is. Ahogy egyre hamarabb sötétedik és esősebbre fordul az idő, az órák utáni feszültséglevezetést inkább a négy fal között kell megoldani. Így most egy olyan, önfeledt szórakozást mutatunk be nektek, ami még a tiniket is lázba fogja hozni. Ez pedig nem más, mint a #Fejjellefelékihívás játék.

Állítsátok fejetetejére a világot!

A játékban látszólag egyszerű, hétköznapi feladatokat kell végrehajtani, kutyát rajzolni, vizet tölteni, adni egy ötöst. Ám ez nem is olyan könnyű, ha hirtelen a feje tetejére áll a világ. Hogy ez mindenképp megtörténjen, a játék tartalmaz egy különleges szemüveget. Aki ezt felveszi, mindent fordítva fog látni. Így már nem is olyan egyszerű megrajzolni azt a pálcikaembert vagy pontosan eldobni egy papírgalacsint.

 sup

Kacagjatok együtt!

A játékosok húznak egy-egy kihíváskártyát, amin az adott feladatot meghatározott idő alatt kell végrehajtani, természetesen a fejjellefelé szemüveget viselve. Amíg valaki küzd a hirtelen bonyolulttá váló mozgáskorinációval, a többiek nagyon jókat tudnak kacagni az éppen feleadatot teljesítő játékossal együtt. Hiszen kívülről minden annyira könnyűnek tűnik! A kocka viszont mindjárt fordul, mert a kihívást minden játékosnak teljesítenie kell. A játék készítői a versenyszelleműbb résztvevőkre is gondoltak. Minden kihíváshoz kaptok ugyanis egy pontozási szempontot, amellyel meg tudjátok állapítani, hogy ki volt a legügyesebb. Ebben a játékban viszont a győzelemnél sokkal fontosabb a közös nevetés. A játékosok húznak egy-egy kihíváskártyát, amin az adott feladatot meghatározott idő alatt kell végrehajtani, természetesen a fejjellefelé szemüveget viselve. Amíg valaki küzd a hirtelen bonyolulttá váló mozgáskorinációval, a többiek nagyon jókat tudnak kacagni az éppen feleadatot teljesítő játékossal együtt. Hiszen kívülről minden annyira könnyűnek tűnik! A kocka viszont mindjárt fordul, mert a kihívást minden játékosnak teljesítenie kell. A játék készítői a versenyszelleműbb résztvevőkre is gondoltak. Minden kihíváshoz kaptok ugyanis egy pontozási szempontot, amellyel meg tudjátok állapítani, hogy ki volt a legügyesebb. Ebben a játékban viszont a győzelemnél sokkal fontosabb a közös nevetés.

 sup

Csak kreatívan!

A #Fejjelefelékihívás játék egy-egy feladatkártyája arra szólítja fel a játékosokat, hogy alkossák meg a saját kihívásukat. Így a játékot teljesen személyre szabhatjátok, bevonhatjátok mindegyik gyerkőc kedvenc játékát és erősségeit is a szórakozásba. Fejjel lefelé ugyanis az építőkockákkal is nehezebb alkotni vagy épp babát öltöztetni, és bonyolulttá válik még egy pár darabos puzzle is. Szülinapi bulik és pizsamapartik során a gyerekek pedig könnyen a baráti társaságukhoz alakíthatják a feladatokat.

Dobjátok fel az Activity-t!

Ha már nagyon gyakorlott fejjellefelé rajzolóvá vált a család, és lapul otthon egy Activity társasjáték is, akkor ötvözhettek két vérbeli partijátékot. Válogassátok ki az Activity rajzolós feladatait! A ceruza mellé jöhet a fejjellefelé szemüveg, aztán kezdődhet a találgatás! A #fejjellefelékihívás játékkal a lehetőségeknek tényleg csak a képzelet szab határt.

Olvasd el többi cikkünket is:

Mi az a SUP? »

Hamarosan a mozikban a legújabb Szilaj mese! »

Medence kisokos - Avagy, hogyan tartsuk tisztán a vizet »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben