A móka még sosem volt ilyen gördülékeny! Itt vannak a Bukfencező bébik!

Puhák, ölelnivalók és ügyesen bukfenceznek – kell ennél több? A Bukfencező bébi kedvenc elfoglaltsága együtt bukfencezni legjobb barátaival: a bukfencező bébikornissal és a bukfencmakival! Három piha-puha testű jóbarát, akikkel mindig gördülékeny a szórakozás.

A bukfencező pajtások azonban nem csak tornászmutatványaikkal bújnak a gyerekek szívébe. Mivel testük puha plüss, a bébi, a maki és az unikornis tökéletes alvótársak lehetnek. Na de vissza a gördülés-forgáshoz: a bébi és a kisállatok elem nélkül, súlyozott fejüknek köszönhetően képesek átfordulni a buksijukon. A gyerekeknek nincs más dolguk, mint átgördíteni a kis plüssöket a fejükön, és máris kész a mutatvány!

És aki valaha is azt mondta, hogy a plüssökkel nem lehet hosszú órákig eljátszani: az még biztosan nem vett részt gyorsbukfencező versenyen! A verseny helyszíne a nappali szőnyege, ahol a gyerekek a szőnyeg egyik végében felsorakozva, kezükben a bukfencező pajtások egyikével várják a rajtot. A sípszó után pedig: Nyomás! Az nyer, aki a leghamarabb a szőnyeg másik végéig bukfencezteti saját plüssbarátját. Hajrá!

Olvasd el többi cikkünket is:

Karácsonyi ajándékvásárlás: mutatjuk, melyek lehetnek az idei év slágertermékei »

Ez az ablak nem csokit rejt! Adventi kalendárium a JátékNeten »

Vigyáááázz, ott jön a Tornádóóóóó! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben