A Nevermore-ból Magyarországra! Minix: Wednesday és Enid figurák a webáruházból a polcodra!

Te is Wednesday-lázban égsz? Jó hírünk van! A Wednesday és Enid-figurák már Magyarországon is elérhetőek! Az elsöprő sikerű Netflix-sorozat ikonikus főszereplője és vérfarkas-barátnője Minix mini figura formájában kerülhet a rajongók polcaira.

Wednesday Addams berobbant a TV-képernyőkre, és fenekestül felfordította a tinilányok (és nem csak!) életét. Az évadzáró szalagavatós jelenet óta még a „kis fekete ruha” is teljesen új értelmet nyert. És azóta a sorozat rajongói két táborra szakadtak: míg egyesek teljes mértékben a veszedelmes Addams-lányért rajonganak, mások sokkal inkább a legjobb barátnőjével, a bohókás vérfarkaslány Eniddel tudnak azonosulni. És ez rendben is van – főleg, mivel most már Magyarországon is elérhetőek a Minix: Wednesday és Enid figurák, így mindenki kiválaszthatja a maga kedvencét.

A Minix 12 cm-es figurái részletgazdag kidolgozásúak, ráadásul a sorozatból ismert ikonikus ruhájukat viselik: Wednesday a jól ismert galléros fekete ruhát, Enid pedig a Nevermore Akadémia egyenruháját – természetesen cuki lila változatban. A gyűjthető figurák kiváló minőségű, strapabíró anyagból készültek, és modern, ablakos csomagolásban érkeznek. Méltó helyük lehet a büszke tulajdonosok ereklye-polcain, de akár az íróasztalon is. Kompakt kialakításukból adódóan pedig akár kabalaként is funkcionálhatnak, hiszen bárhová magunkkal vihetjük, és még a legkisebb táskába a belefér!

Olvasd el többi cikkünket is:

(V)ízgalmas nyári kalandok: medencés ötletkalauz »

Nélkületek nem sikerülhetett volna! A JátékNet.hu a GKID TOP13 magyar webáruházának ranglistáján! »

Mindjárt itt a gyereknap, de kifogytál az ajándékötletekből? 5 tuti tippünk átlendít az ötlethiányon! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben