A színezés csak a kezdet! Ismerd meg a Crayola Color POPs 3D foglalkoztatókat!

Kisállatok? Tündérmesék? Űrutazás? Vagy éppen egy dinós kaland? TE választasz! A Crayola POPs 3D színezőkkel pedig a kiszínezett lapokból térhatású képeket is készíthetsz.

A színezők a gyerekkor elengedhetetlen részei, hiszen az irka-firkálni tanuló gyerekek nemcsak kreativitásukat, hanem kézügyességüket é szem-kéz koordinációjukat is fejleszthetik általa. De ha szeretnéd egy lépéssel tovább vinni a hosszú távon önmagában egyhangúnak tűnő színezés élményét, akkor a Crayola POPs 3D színezőit és megakészleteit Neked találták ki! Egy foglalkoztató szettben 3x2 db színező, filctollak és lehúzható ragasztó található, így egy készletből 3 db 3D-s kép készíthető el, amelyek a gyerekszoba falán is varázslatosan mutatnak majd. A megakészlet pedig még több elkészíthető képpel és filctollakkal ösztönzi kreativitásra a gyerkőcöket.

A térhatású, domború képek elkészítéséhez a gyerekeknek nincs más dolguk, mint kiszínezni a két összetartozó színezőlapot, a „fejrészt” kipattintani a lapból, és összeilleszteni a „háttér résszel”, majd rögzíteni a ragasztódarabok segítségével. A színezőket pedig természetesen nemcsak filctollakkal, hanem bármilyen médiummal érdekesebbé tehetik.

A bohókás tündérek, asztronauták, mesebeli lények és állatfigurák játékosan fejlesztik a gyermekek kézügyességét és térlátását, a végeredmény pedig egy rendkívül vicces, mutatós faldísz lesz! És mindez a Color POPs 3D segítségével, a Crayolától.

Olvasd el többi cikkünket is:

Miért jó választás a Fat Brain Toys? »

Ezek lehetnek az idei karácsonyi időszak legnépszerűbb társasjátékai! »

Ezek a játékok nyerték el 2023-ban az Ország Játéka díjat! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben