A tojásokat festjük vagy vadásszuk? Húsvéti újdonságaink répacsenést és dallamos csipogást ígérnek!

Nagytakarítás, tojásfestés, tojásírás, kalácssütés – a húsvéti előkészületek csupán néhány mozzanata, de az elintézendő feladatok sora akár a végtelenségig is folytatódhatna. Viszont ezek nem csak feladatok, hanem olyan lépések, amelyek sok háztartásban nélkülözhetetlenek az ünnepi hangulat megteremtéséhez. De ki mondta, hogy nem tehetjük izgalmassá, a megszokottól eltérővé ezt a mozgalmas időszakot? Húsvéti kedvenceink nemcsak a gyerekeknek ígérnek szórakoztató pillanatokat, hanem a szülők számára is érdekesebbé teszik a húsvéti készülődés és az ünnepi időszak perceit.

Ugorj bele a társasozás sűrűjébe Ugribugri Bobbal!

Az Ugribugri Bob társasjáték (4+) garantáltan ugrásra készen tartja a játékosokat! Ugribugri Bob, a répaimádó tapsifüles, a répaágyás tetején ülve őrzi zamatos répáit, a játékosoknak pedig egyetlen céljuk van: minél több répát elcsenni Bobtól. A nyeréshez persze egy kalap szerencsére is szükség van, hiszen minden körben a pörgető határozza meg, hogy a soron lévő játékos jány répát húzhat ki Bob répaföldjéről. De mindezt csak óvatosan! Ha Ugribugri Bob rájön, hogy a répaföldön tolvajok garázdálkodnak, ijedtében felugrik a levegőbe. Aki elkapja, értékes répákkal gazdagodik, játékostársai rovására. Vajon ki nyeri a répacsenő versenyt?

Dallamos tojásvadászat az EGG-A-BOO tojáskákkal

Vajon mit rejtenek a színes műanyagtojások? Ha kanállal (vagy bármilyen más fémtárggyal) ráütsz a tojások tetejére, azonnal megtudod. De egy titkot azért elárulhatunk: a tojáskák lakói csipogással üdvözölnek majd! Az EGG-A-BOO tojásvadászat egy csavarral teszi érdekesebbé a hagyományos tojáskereső játékot: elrejtésükkor ugyanis a tojáslakók édes csipogással adják a tojásvadászok tudtára hollétüket. Ráadásul a füttyszóra is csipogással válaszolnak! És ha a nagy keresés után szívesen dalra fakadnánk, az EGG-A-BOO tojáskák dallamos csipogással kísérik énekünket.

Tojásfestés, nem mindennapi eszközökkel

Ha már unjátok a hagyományos tojásfestő módszereket, a jól ismert kedvenc Tojás Dekorstúdióra mindig számíthattok! Nincs maszatolás, sem órákig terjengő ecetszag: a főtt tojást ugyanis filctollakkal díszítitek. Extragyors és extrán mutatós lesz a végeredmény! Készen álltok a dekorálásra?

Olvasd el többi cikkünket is:

Felturbózott versenyautók és szuperjárgány-okádó sárkányok – T-Racer, te vagy az? »

Sajtból és büdi kukából szuperhős? A Superthings-zel bármi lehetséges! »

Ha gyötör a bűvészláz, a virgonc kukac mellett nincs gáz! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben