A végtelenbe és tovább! – Buzz Lightyear a láthatáron

Buzz Lightyear hallatán a legtöbbeknek azonnal beugrik a Toy Story bátor és mindenre elszánt csillagharcosa. Az animációs filmsorozat készítői úgy gondolták, Buzz bizony megérdemel egy spin-off történetet. Maga a film nem a játékfiguráról szól, hanem a valódi Buzz Lightyear űrhajós történetét járja körbe, akiről később az akcióbabát mintázták.

A történet legfőképp klasszikus scifi elemekre épít, ennek megfelelően akcióból és cselekményből nincs hiány. Gonosz robothadsereg, grandiózus űrcsaták, lézerfegyverek, különleges járművek… Buzznak, a parancsnokának és a teljes legénységnek haza kell jutnia egy ellenséges bolygóról téren és időn át, közben pedig el kell hárítaniuk a teljes univerzum biztonságát is fenyegető veszélyeket. Ez már önmagában is izgalmasnak és látványosnak hangzik, de ha megfűszerezzük a Toy Story filmekre jellemző finom humorral, a mély érzelmekkel, a valós mondanivalóval és egy őrületesen vicces és aranyos robotcicával, aki akár még bálnahangokat is képes kiadni, akkor valóban egy olyan végeredményt kapunk, ami miatt érdemes beülni a moziba.

Borítékolható, hogy a srácok imádni fogják, és rengetegen tűzik ki maguk elé a célt, hogy ők márpedig űrhajósok lesznek, így aztán feltöltöttük webáruházunkat jobbnál jobb Buzz Lightyear termékekkel, hogy a gyerekek újra és újra eljátszhassák a kedvenc jeleneteiket – vagy hogy belebújhassanak Buzz bőrébe, és újakat alkossanak. Kattints ide és nézd csak meg őket!

Kilövésre felkészülni!

 sup

Olvasd el többi cikkünket is:

Egy igazán Súlyos Móka »

Agytorna nyárra: Pörgesd fel a fogaskerekeket! »

Kovácsovics Fruzsina a JátékNet nagykövete »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben