Akarsz dinót szelidíteni?

Gyereked imádna egy kisállatot, de te még nem állsz készen erre az elköteleződésre? Aranyhal, bébiteknős, hörcsög vagy csincsilla helyett gondolkodhatsz akár… házi dinoszauruszban is!

A Silverlit Így neveld a dinóddal pajkos fenevadból nevelhetünk szelíd, jámbor házikedvencet. A dinó szeme kezdetben piros: ekkor még rakoncátlan, pajkos és kissé neveletlen. Se a gazdija kézjeleire, sem a távirányító parancsaira nem hallgat. De amint rákerül a nyakörv, minden megváltozik – kezdve a csintalan kis dinó szemszínével! A piros szempár ugyanis rögtön zöldre vált, ami azt jelzi, hogy a dinót sikerült megszelídíteni. Ekkor már hallgat kis gazdájára, és kézjelekkel, illetve a távirányítóval könnyen irányíthatjuk. Ha arra kérjük, akár körbe-körbe is forog, követi gazdiját, és közben aranyos hangokat hallat. Ha pedig két pajkos dinó útja keresztezi egymást, felismerik társukat, és szelíden mormogva üdvözlik egymást.

Ilyen házikedvenccel nem sokszor találkozunk! A szeretettel és egy varázsnyakörvvel könnyedén megszelídíthető pajkos bébidinó most a gyerekek új barátja lehet. És az egész napot együtt tölthetik!

Olvasd el többi cikkünket is:

Január 22. a magyar kultúra napja. Ünnepeljünk játékokkal! »

Vár a maszkabál! Kezdetét vette a farsangi időszak »

Kezdd rendszerezetten az új évet! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben