Angyalkák akcióban: a JátékNet.hu és a Sportfive közös karácsonyi adományozása

A karácsony úgy az igazi, ha szeretteink körében tölthetjük: az ünnepnek mágikus ereje van, amely azokat a családtagokat is összehozza, akiket az idő és a távolság egész évben elválasztott egymástól. Ez az idilli karácsony azonban sajnos nem mindenki számára érhető el. A Groupama Arénát üzemeltető Sportfive-val együttműködve úgy döntöttünk, idén azoknak a gyerekeknek az arcára csalunk mosolyt, akik betegség miatt nem tölthetik az ünnepeket az otthon melegében.

A Sportfive-val közös karácsonyi adományozásunkkal az ünnepek idején kórházban fekvő beteg gyermekeknek igyekeztünk meglepetést okozni. A gondosan előkészített karácsonyi csomagok négy magyarországi gyermekkórház – a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza, illetve a Semmelweis Egyetem I. és II. számú Gyermekklinikák – kórházi ellátásra szoruló gyerekeinek tette szebbé a karácsonyi várakozást.

Reméljük, hogy megajándékozott gyerekek sok mókás és boldog percet töltenek majd el a csomagokban lévő játékokkal. Ebben a formában is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

 sup
 sup
 sup

Olvasd el többi cikkünket is:

Január 22. a magyar kultúra napja. Ünnepeljünk játékokkal! »

Vár a maszkabál! Kezdetét vette a farsangi időszak »

Kezdd rendszerezetten az új évet! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben