Árnyék technika

Egy vidám nyári kép elkészítéséhez nincs másra szükséged, mint egy ecsetre, színes festékekre és filctollra. Na meg persze rengeteg élményre, amit meg tudsz örökíteni a papíron! Egy olyan technikát szeretnénk bemutatni nektek, amivel hihetetlenül hangulatos, naplementés képeket tudtok festeni és rajzolni. Ez az úgynevezett "árnyék-technika".Vegyél elő egy üres papírt és a lépéseknek megfelelően fesd meg az alapot, ami a képed háttere lesz. A színeket attól függően használd, hogy vízpartot vagy szárazföldet szeretnél e ábrázolni. Amikor elkészültél a háttérrel, várd meg amíg teljesen megszárad. Ezek után kezdheted el rárajzolni fekete filctollal (lehetőleg vastag hegyűvel) a kívánt árnyékképet!(Kép forrás:http://krokotak.com)

Ha ügyesen dolgoztál egy csodálatos nyári képben gyönyörködhetsz, ami a faladon is igazán jól fog mutatni! Nézz meg még több kreatív és játékos foglalkoztatót a nyári szünetre! Jó szórakozást!


Olvasd el többi cikkünket is:

Játék kint vagy bent? »

A szerepjátékok fontossága »

Pszichológus válaszol: kilövésre felkészülni, irány az első osztály! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném