Mit tartogat az új Ben 10 széria?

A következő évben láthatjuk viszont a Ben 10 széria harmadik évadát, új űrlényekkel, járgányokkal és leküzdésre váró gonoszokkal.

A Ben 10 sorozat ezzel az évaddal fog megérkezni Európába, már ami a helyszíneket illeti, így London és Párizs is helyt ad majd az űrlények elleni harcban.

ben

Az NPD piackutató felmérése szerint a Ben 10 franchise akciófigurái jelenleg a top 10 helyet foglalják el a brit, francia, olasz és spanyol polcokon. A Cartoon Network Enterprises régiós alelnöke szerint ez annak köszönhető, hogy „teljesen elköteleződöttek vagyunk a Ben 10 világának bővítése és fejlesztése iránt úgy, hogy az minden újabb generáció számára vonzó legyen.”

A felhasználóknak szánt termékek állnak a széria szívében. Az új készletek megjelenése 2017 júliusa óta folyik, és egy nagyszabású, több szegmenset lefedő kampány is megindul a közeljövőben.

A rajongókat továbbá multimédiás megközelítéssel is igyekeznek kielégíteni, így az új tartalmak többféle eszközre is érkeznek, hogy bárhol élvezhessék őket a gyerekek.

ben

A széria közel egymilliárdos nézettséget szerzett a Cartoon Network-ön és egyéb platformokon keresztül 2016 óta. A töretlen népszerűségnek köszönhetően az idei év újításai között gyerekeknek szánt programozói oldal, kicsomagolós videók, aktiválható jutalmak, tematikus szórakoztatóegységek és kosztümös találkozók is szerepelnek.

Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben