Mit tartogat az új Ben 10 széria?

A következő évben láthatjuk viszont a Ben 10 széria harmadik évadát, új űrlényekkel, járgányokkal és leküzdésre váró gonoszokkal.

A Ben 10 sorozat ezzel az évaddal fog megérkezni Európába, már ami a helyszíneket illeti, így London és Párizs is helyt ad majd az űrlények elleni harcban.

ben

Az NPD piackutató felmérése szerint a Ben 10 franchise akciófigurái jelenleg a top 10 helyet foglalják el a brit, francia, olasz és spanyol polcokon. A Cartoon Network Enterprises régiós alelnöke szerint ez annak köszönhető, hogy „teljesen elköteleződöttek vagyunk a Ben 10 világának bővítése és fejlesztése iránt úgy, hogy az minden újabb generáció számára vonzó legyen.”

A felhasználóknak szánt termékek állnak a széria szívében. Az új készletek megjelenése 2017 júliusa óta folyik, és egy nagyszabású, több szegmenset lefedő kampány is megindul a közeljövőben.

A rajongókat továbbá multimédiás megközelítéssel is igyekeznek kielégíteni, így az új tartalmak többféle eszközre is érkeznek, hogy bárhol élvezhessék őket a gyerekek.

ben

A széria közel egymilliárdos nézettséget szerzett a Cartoon Network-ön és egyéb platformokon keresztül 2016 óta. A töretlen népszerűségnek köszönhetően az idei év újításai között gyerekeknek szánt programozói oldal, kicsomagolós videók, aktiválható jutalmak, tematikus szórakoztatóegységek és kosztümös találkozók is szerepelnek.

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném