Biopod: a fiús játékok legjava egy őslényes kapszulába zárva

A meglepetés izgalma

A gyerekek imádják az olyan játékokat, amelyek meglepetést tartogatnak számukra. Gondoljunk csak a Kinder-tojások bontogatása közben érzett izgalomra! Ez az izgatottság csak fokozódik a Biopod kapszuláinál. A tojásszerű tartókból kikandikáló szemek és a kiszűrődő hangok sejtetik, hogy mennyire vagány dolgokat rejt egy Biopod. De azt sosem lehet előre tudni, hogy pontosan melyik őslény bújik meg a gyerkőcök kezében.

Az építés öröme

A kapszulák nem kész lényeket rejtenek, hanem minden hozzávalót, ami egy különleges őslény összeszereléséhez kell. A klasszikus őslényeket 10, a mozgó őslényeket 25 darabkából lehet megalkotni. Így a gyerekek megélhetik az építés örömét. Mindeközben kísérletező tudósnak érezhetik magukat, akik a titkos laborban fantasztikus lényeket teremtenek.

Egy kis robotika

Az őslények összeszerelés után legalább annyira izgalmasak, mint maga az építés folyamata. A teremtmények ízületei külön-külön mozgathatóak. Sőt, a minőségi robotikus játékokról ismert gyártó, a Silverlit más látványos részletekkel is kedveskedett a technológiakedvelő gyerkőcöknek. Az őslények mozgatásra hangot adnak, a szemük pedig világít. A kétdarabos duo kapszulákban rendkívüli, vörös szemű lényeket is találhatnak a kis kutatók. A legújabb Biopodokban már mozgó őslények várják, hogy előbújhassanak. Gombnyomásra és integetésre más-más mozgással lepik meg teremtőjüket.

Őslények és sci-fi: a legvagányabb kombináció

A legtöbb kisfiút rabul ejti a gigantikus őslények titokzatos világa. A rajongást csak tovább erősíti a hamarosan megjelenő Jurrasic World film. A Biopodok tudományos-fantasztikus színezete pedig még ellenállhatatlanabbá teszi a kapszulából születő teremtményeket. A gyűjthető őslényekkel egy saját kis univerzumot népesíthetnek be a gyerkőcök, ahol órákra elveszhetnek a kis tudósok.

Ha te is megörvendeztetnéd a te kis tudóspalántádat egy vagány őslénnyel, akkor itt keresd a klasszikus, itt pedig a mozgó változatot! Ha rögtön két őslénnyel alapítanátok meg a Biopod-birodalmat, akkor itt érdemes körülnézni

Olvasd el többi cikkünket is:

Undi Guszti: fejlesztő játék vicces külsőbe bújtatva »

Mondd mivel játszol és megmondom, ki vagy! »

Válaszd ki Te az Ország Játékát! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben