Csak rázd…és sztorizz!

Mondanál egy jó történetet, de nincs hozzá inspirációd? Szeretnétek a családdal vagy a barátokkal egy jót játszani, de a táblajátékok túl sok előkészületet igényelnek? A Rázd és sztorizz játékot épp ezekre a pillanatokra találták ki!

A csomag egyetlen tárgyat rejt, ami nem más, mint egy rumbatök. Ez az elektromos „hangszer” pedig több mint 150 különböző hangot képes kiadni. A Rázd és sztorizz rumbatök azonban, ahogy a nevéből már sejthettétek, nem egy felejthetetlen koncertélményt ígér a játékosoknak, hanem távoli világokba vagy éppen mindennapi, mondhatni triviális helyzetekbe kalauzolja a társaságot.

Hogy mit kell tenniük a játékosoknak? A bekapcsolás után nincs más dolguk, mint kiválasztani a játékmódot (könnyű (1) vagy nehezített (2)), és megrázni a rumbatököt, amely erre egy nem várt hangot fog kiadni. Ez lehet elefánttrombitálás, vonatfütyülés, tüsszögés, csuklás vagy éppen egy kis cirkuszi aláfestő zene. A játékosnak pedig ezzel a hanggal kell belekezdenie egy történet mesélésébe. És ahogy a rumbatök kézről kézre jár, úgy bontakozik ki a történet is: egy újabb hang egy új szereplő megjelenését vagy egy újabb fordulatot eredményez. A játékidő teljesen a játékosok képzeletére van bízva: a játék akkor ér véget amikor az egyik játékos úgy dönt, ideje lekerekíteni a sztorit.

A Rázd és sztorizz az a játék, amelyben senki sem nyer, mégis mindenki nyertesnek érzi magát, hiszen a közös alkotás öröme, a viccesebbél viccesebb fordulatok egymásra építése mindenkit szívmelengető érzéssel tölt el. Ez a rumbatök nem táncra hív, de ha megrázod, szuper sztorik születhetnek. Nézzétek meg, új videónkban milyen tájakra hívta a Rázd és sztorizz hangszere Fruzsit, a Játéknet nagykövetét. Erről ti sem akartok lemaradni! A játékot pedig ide kattintva érhetitek el!

Olvasd el többi cikkünket is:

Kreatív újdonságok minden korosztálynak: fess, graffitizz, animálj! »

Elbűvölő stílus és bűvös szemek: Ismerd meg Sophiát, Amy-t és Rebeccát »

Fesztiválozók kedvenc kiegészítője: Blinger a hajba! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben