Egy tökéletes közös nap

Az Anyák Napja minden évben különleges, és akkor a legboldogabb, ha az anyukák azzal tölthetik, akit a világon a legjobban szeretnek – a gyerekükkel. Szeretnénk adni pár tippet, hogyan tölthetitek el ezt a napot tartalmasan, és természetesen együtt.

Indítsátok a napot egy közös reggeli elkészítésével!

A reggeli fontos étkezés, főleg egy olyan napon, amikor sok-sok programot terveztek. Mindegy, hogy csak egy szendvicsről vagy egy csodásan díszített omlettről van szó, a lényeg, hogy közösen álljatok neki. Már a legkisebbek is imádnak a konyhában sürögni-forogni.

Rossz az idő? Semmi baj!

Kézműveskedjetek! Webshopunkban számos kreatív készlet közül válogathattok, garantáltan megtalálja mindenki a számára tökéleteset. De az sem baj, ha nincs hozzá kedvetek, egy jó családi film, egy tál popcorn és egy összebújás is minőségi közös idő. Sőt, akár mesét is olvashattok együtt!

Szelfi time!

Nem feltétlenül kell fotóstúdióba rohanni, nagyon vicces közös szelfiket készíteni. Viccesen, komolyan, filterekkel… Vagy akár ti magatok is készíthettek mókás kiegészítőket. Ha ehhez annyira nincs kedvetek, nézzetek körül a parti kellékek között, lapul ott jó néhány mókás termék.

Ha pedig jó az idő…

Irány a természet! Túrázzatok egy nagyot, és közben beszéljetek a világ nagy dolgairól! Persze ha csak egy kis csatangolásra vágytok a környéken, az is nagyszerű program, főleg ha megkoronázzátok a végén egy gombóc fagyival vagy egy szelet tortával.

Ha pedig elérkezik az este…

Elő egy jó társasjátékkal! Méghozzá egy kooperatív társasjátékkal, hogy együtt nyerjetek a végén. Egészen biztosan találtok a kínálatunkban már a legkisebbeknek is egy jó játékot, de persze nincs hiány az összetettebb, gondolkodósabb társasokból sem.

Mindezek után pedig egy dolgot ne felejtsetek el: a jóéjt puszi és egy óriási ölelés kötelező a nap lezárására!

Olvasd el többi cikkünket is:

Hogyan válasszunk a gyerkőcnek kerékpárt? »

Hogyan dobd fel a kerti játékot: kreatív ötletek a szabadban »

Kilövésre felkészülni! »

Összes cikkünkért kattints ide »