Elbűvölő stílus és bűvös szemek: Ismerd meg Sophiát, Amy-t és Rebeccát

Vannak azok a játékok, amelyek azonnal megragadják a tekintetünket. Gondolhatunk itt érdekes színkombinációkra, letisztult formákra, vagy … egy igéző szempárra. A Unique Eyes babákról ugyanis nem vesszük le egykönnyen a szemünket! Bármilyen szögből nézel is rájuk, ezek a bűvös szemű babák különleges, prizmák segítségével kialakított szemüknek köszönhetően visszanéznek rád.

Sophie, Amy és Rebecca különleges képességei azonban itt nem állnak meg: a babák remek stílusérzékkel rendelkeznek, mindig divatosak, és hosszú fürtjeik is mindig hibátlanul állnak. A lányok kedvükre öltöztethetik, frizurázhatják és csinosíthatják a babákat, amelyek a babák egyikét tartalmazó készleteken túl két nagyobb kiszerelésben is elérhetőek: ezek egyike egy további outfitet, míg a másik egy teljesen felszerelt szépségszalont tartalmaz, amelyben nemcsak a babák haját formázhatjuk át, hanem egy kis bőrápolással is kedveskedhetünk nekik.

Ha egyedi játékbabákra vágyunk, a Unique Eyes bűvös szemű babái valóban a játékszobák utánozhatatlan elemei lehetnek. Remek szereplői lehetnek a divatimádó lányok szerepjátékainak, akik kedvükre cserélgethetik Sophie, Amy és Rebecca ruháit, és különböző hajfonatokat próbálhatnak ki rajtuk.

Olvasd el többi cikkünket is:

Kreatív újdonságok minden korosztálynak: fess, graffitizz, animálj! »

Csak rázd…és sztorizz! »

Fesztiválozók kedvenc kiegészítője: Blinger a hajba! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben