Ez az ablak nem csokit rejt! Adventi kalendárium a JátékNeten

A karácsonyi nagytakarítás, bejglisütés és mézeskalács-díszítés mind-mind az adventi várakozás nélkülözhetetlen elemei. Ha viszont a gyerekeket kérdeznénk arról, hogy mit várnak a legjobban a decemberi készülődésben, valószínűleg sok válaszban visszaköszönne egy bizonyos doboz, amelynek mind a 24 ablaka mögött egy-egy apró meglepetés rejtőzik. A tavalyi évhez hasonlóan idén is készültünk Nektek adventi kalendáriummal, amelynek keretében bonbonok helyett nyereményjátékokkal, karácsonyi diy-ötletekkel és egyéb karácsonyra hangolódós meglepetésekkel igyekszünk még szebbé tenni ezt a karácsonyt megelőző 24 napot.

A JátékNet Facebook-oldalán december minden napján kinyílik egy virtuális ablak, és egy-egy új hangulatos meglepetés várja követőinket. Lesznek öt perc alatt összedobható, ínycsiklandozó receptek, bolondos karácsonyi dallamok és megannyi kedvenc termék! Instagram- és TikTok-oldalunkat is érdemes figyelemmel követnetek, hiszen a karácsony hangulatát minden webes felületünkön igyekszünk visszaadni.

Tartsatok velünk, és nyissuk ki együtt a nap meglepetését. Osszátok meg velünk saját adventi készülődésetek pillanatait, és írjátok meg, melyik volt a kedvenc meglepetésetek a JátékNet kalendáriumból! All we want for Christmas… az, hogy együtt hangolódjunk az ünnepekre!

Olvasd el többi cikkünket is:

Január 22. a magyar kultúra napja. Ünnepeljünk játékokkal! »

Vár a maszkabál! Kezdetét vette a farsangi időszak »

Kezdd rendszerezetten az új évet! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben