Ez az interaktív baba a gondoskodásra tanít! Nenuco Sára, az élethű baba

Ki ne imádna gondoskodni egy parányi csöppségről, akit órákon keresztül babusgathat? A gyerekeket gondoskodásra, gyengédségre, kedvességre tanító babák mindig is egy lépcsőként szolgáltak a kicsik szociális fejlődésének útján. A Nenuco legújabb bébije, Sára baba, most még több interaktív funkcióval teszi érdekesebbé a gyerekek játékélményét.

Sára baba pontosan úgy viselkedik, akárcsak egy igazi bébi: a gyerekek megetethetik és megitathatják a cumisüvegéből, de akár el is altathatják, vagy a cuki kis bilijére is ráültethetik. Pisil a bilibe, majd, amikor rákerül a pelenka…. PELENKAKIÜTÉSES LESZ, ÉS PIROS LESZ A POPÓJA! De aggodalomra semmi ok – meleg hatására ugyanis a folt azonnal eltűnik, és Sári ismét boldog bébi lesz! A gyerekek emellett azt is tudni fogják, hogy Sári éppen hogy érzi magát, ugyanis ha a baba szomorú, krokodilkönnyeket sír, ha játékos kedvében van, buborékokat fúj, de a pancsizást is nagyon szereti.

Sára baba, az élethű, interaktív bébi, alig várja, hogy a gyerekek magukhoz szorsítsák. Rózsaszín body-jával, cuki sapijával és rengeteg kiegészítőjével garantáltan felejthetetlen pillanatok várnak a „kis szülőkre”.

Olvasd el többi cikkünket is:

Miért jó választás a Fat Brain Toys? »

Ezek lehetnek az idei karácsonyi időszak legnépszerűbb társasjátékai! »

Ezek a játékok nyerték el 2023-ban az Ország Játéka díjat! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben