Az egyéni fejlesztés kiváló eszköze – Ez a LOGICO!

A nyár és a szünet kiváló alkalom lehet az óvodások és iskolások számára, hogy gyakorolják a korábban tanultakat, és felkészüljenek az elkövetkezendő kihívásokra. A hosszú szünet alatt a kicsik és nagyok akár a legegyszerűbb programot is élvezik, mert igazán az a fontos számukra, hogy velünk, szülőkkel együtt lehessenek. A tapasztalatok szerint a LOGICO-t játéknak, mókának, és nem fejlesztő feladatnak tekintik a gyermekek. Észrevétlenül fejlődnek, gyakorolnak, és fejlesztik bizonyos készségeiket, anélkül, hogy tehernek éreznék. Ez a kulcsa a dolognak.

A Logico egy játékos, önálló képességfejlesztő program óvodásoknak és kisiskolásoknak. A változatos feladatokat tartalmazó, különböző nehézségű feladatlapok megoldását kiegészítheti egy feladatkeret. A kisebb korosztály (óvodások) számára a LOGICO® PRIMOT, a nagyobbak számára pedig a LOGICO® PICCOLOT (iskolások) fejlesztették ki.
A LOGICO PRIMO egy játék, ami kifejezetten a 3-6 éves korosztálynak szól. Szórakoztató, ugyanakkor a feladatok megoldása fejleszti a készségeket: koncentráció, észlelés, logikai gondolkodás, kombinációs készség, beszédkészség. Alkalmat ad a témák megbeszélésére, fejleszti a szókincset. A kereten a gombok mozgatása fejleszti a finommotorikát.
A LOGICO PICCOLO az első osztálytól kiváló tanuló- és gyakorlóeszköz: a gyerekek önállóan tudják használni, szívesen tologatják a gombokat, ez is motiválja őket a feladat elvégzésére, az önellenőrzés lehetősége azonnali sikerélményhez juttatja őket. A feladatlapok tartalmilag igazodnak az iskolai követelményekhez.
A LOGICO tábla és néhány feladatlap könnyen elfér a táskában, elviheti magával minden gyerkőc a nagyihoz, a strandra, vagy épp egy hosszabb nyaralásra is.Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben