Fesztiválozók kedvenc kiegészítője: Blinger a hajba!

A cipő is rajtunk, már lépnénk ki a küszöbön, de tini gyerekünk még mindig a tükör előtt állva méregeti magát, mert úgy érzi, valami hiányzik? Mind ismerjük azt a savanyú arcot, ami ezután jó eséllyel az egész úton végigkísér minket. De mi van, ha az a hiányzó elem nem egy ruhadarab, hanem egy csillogó kiegészítő?

A hajba, ruhákra, kiegészítőkre ragasztható Blinger-termékek az idei év legmenőbb kiegészítői. Beauty-bloggerek közösségimédia-oldalain, fesztiválozó lányok hajában találkozhattunk eddig ezekkel a gyémántstrasszos kiegészítőkkel. Azon túl, hogy bármilyen egyszerű outfitet képesek felpezsdíteni, a Blinger-strasszok igazi előnye az, hogy rendkívül sokoldalúak. Mindjárt mutatjuk, a divatos kiegészítőkért rajongó tinik hogyan élénkíthetik fel póló-nadrág kombójukat!

A Blinger-gyémántok könnyen felhelyezhetők a hajba. Csak össze kell nyomni a kis gépet, és a gyémántstrassz máris ott a hajban. Különböző mintákat próbálhatunk ki, színeket kombinálhatunk, és a csillogó fürtök után a kedvenc ruhadarabokat és kiegészítőket is telerakhatjuk gyémántokkal. Napszemüvegek, farmerszoknyák, dzsekik és telefonok sem maradhatnak csillogó lila és rózsaszín gyémántok nélkül! De aggodalomra semmi ok: a gyémántok bármikor eltávolíthatók, anélkül, hogy nyomot hagynának maguk után.

Ha pedig ötletek hiányában érzitek magatokat, csak lessétek meg, a Lurkók Titkos Kuckójában a lányok hogyan használták a nyár slágertermékeit!

Olvasd el többi cikkünket is:

Kreatív újdonságok minden korosztálynak: fess, graffitizz, animálj! »

Elbűvölő stílus és bűvös szemek: Ismerd meg Sophiát, Amy-t és Rebeccát »

Csak rázd…és sztorizz! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben