Fradi-JátékNet Dekázóverseny: Megvannak a bajnokok

Fradi-JátékNet Dekázóverseny: Megvannak a bajnokok

Már 2021. októbere óta dolgozunk azon, ahogy megkeressük a JátékNet Dekázóbajnokát. A Ferencvárosi Torna Klub focicsapatának mérkőzésein hat alkalommal is vállalkozókedvű gyerekek mutathatták be dekázó tudásukat a Groupama Arénában. Ovis, alsós és felsős kategóriában rengeteg ifjú drukker dekázott velünk a meccsek előtt vagy épp a félidőben. Persze az igazán elszántak még akkor is a levegőben tartották a labdát, amikor a focisták a pályán már a gólért küzdöttek.

A tét pedig nem volt más, mint bekerülni a Dekázóverseny döntőjébe, amit 2022. május 7-én rendeztünk meg. A legjobb dekázókhoz csatlakozott a Fradi futballcsapatának korábbi játékosa, a 49-szeres válogatott labdarúgó, Lisztes Krisztián is. Természetesen a Fradi sas sem maradhatott ki a szurkolók népes táborából. Így született meg a győztes minden kategóriából. Az ovisoknál Diószegi Máté, az alsósoknál Vass Barnabás lett a dekázás nagymestere. A felsős korcsoportban a bámulatos teljesítményre való tekintettel két bajnokot is avattunk, hiszen Nagy Xenox Noeltől 4021 dekázást láthattunk, Szarka Bálinttól pedig 3868-cat. Mindezt úgy, hogy bajnokaink bőven folytatták volna még a dekázást, de a meccs kezdetére való tekintettel megkértük őket, hogy fogadják el a megosztott bajnoki címet. A versenyzők teljesítményét látva biztosak vagyunk abban, hogy a Fradinak nem kell aggódnia az utánpótlás miatt.

Természtesen a jutalom sem maradt el, hiszen már a válogatók során is ajándékok várták a dekázókat. A bajnokok pedig a dicsőség és a kupa mellett egy FTC szezonbérletet, egy dedikált focilabdát, 25 000 forint értékű JátékNet vásárlási utalványt és egy focikaput is hazavihettek.

Köszönjük a részvételt minden dekázónak, és szívből gratulálunk a dekázás frissen avatott nagymestereinek. Jó gyakorlást kívánunk a nyárra és jó szurkolást a következő szezonra!

 sup

Olvasd el többi cikkünket is:

Kovácsovics Fruzsina a JátékNet nagykövete »

A JátékNet hivatalosan is a top magyar e-kereskedelmi cégek között »

Húsvétozás gyerekekkel: ünnepi szórakozás a tavaszi szünetben »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben