Gyereknapi tervező

Egy évben csak egyszer van gyereknap, ezt a kicsik jól tudják – és persze szeretnék, hogy különleges legyen. És így vannak ezzel a szülők is. Egy tökéletes napot azonban meg kell szervezni. Mi lenne, ha együtt terveznétek meg? Üljetek le már szombaton, hogy átbeszéljétek az év legtutibb vasárnapját!

Reggeli. A nap legfontosabb étkezése. Ezen a napon lehet akár palacsinta is Nutellával, a lényeg, hogy a kicsiknek elégedett mosoly üljön a kakaóbajszuk alatt.

Ha jó az idő, irány a természet! A Túra pakli segít, hogy a kisebbek átlendüljenek a holtpontokon, így a felnőttek is élvezni fogják a túrát. Ha nincs kedvetek túl sokat sétálni, a Fejjel lefelé kihívás játék a szabadban rengeteg mókás percet tartogat nem csak a gyerekeknek. Persze a trambulinozás is nagyszerű közös program, webshopunkban hatalmas választékot találtok.

Esne az eső? Ha rossz az idő, elő a kedvenc társasokkal! A családi társas kategóriában garantáltan találtok olyat, ami mindenkinek megdobogtatja a szívét. Sőt, akár moziba is mehettek. Webáruházunkban számos filmes és mesefilmes termék közül választhattok, hogy megkoronázzátok az élményt egy édes plüssel vagy egy Mancs őrjáratos kulaccsal.

Aztán persze ott van a klasszikus program is: irány egy gyerekrendezvényre vattacukrozni, körhintázni és koncertekre!

Olvasd el többi cikkünket is:

Mit lehet csinálni gyerekekkel a hőségriadó alatt? - 8 szuper programötlet »

Hogyan válasszunk megfelelő méretű medencét a kertünkbe? »

Egy SUP-er program az egész családnak! Gyerekekkel a vízen? Naná! »

Összes cikkünkért kattints ide »