Hajtogatós kókusz-pókusz

A Fat Brain Toys újra és újra bebizonyítja azt, hogy számukra a mókázás csak akkor az igazi, ha közben a gondolkodást is serkenti. Játékaikat kifejezetten a kognitív képességek fejlesztéséhez tervezik, így a csalogató külső minden esetben kihívásokkal teli belsőt rejt magában. Ez alól a Hajtogatható ügyességi játék sem kivétel, hiszen a műanyag sablon alakzat a kártyalapokkal párosítva izgalmas fejtörőkkel állítja szembe a játékosokat, legyen szó kicsikről vagy nagyokról.

A csomag a hajtogatható sablon mellett 56 kihíváskártyát tartalmaz, amelyek mindegyikén egy-egy színes mozaikalakzat található. A játék célja az, hogy a kihúzott kártyalapon lévő mozaikmintát sokszoros hajtogatás és forgatás révén a műanyag sablonalakzaton is létrehozzuk. A kártyalapokon trükkös feladványok köszönnek vissza, így a Hajtogatható ügyességi játék néhol azt az érzést kelti a játékosban, mintha a megoldáshoz már-már varázslatra lenne szükség. Ám semmi nem tölthet el bennünket nagyobb elégedettséggel, mint amikor hosszas próbálkozás után végül boldogan nyugtázhatjuk, hogy a kártyán és a sablonon valóban ugyanazzal az alakzattal találkozunk. Jöhet a következő kör?

Az Ivan Moscovich puzzle- és rejtvényzseni elképzelése alapján készült játék számos meglepetést tartogat a talányos feladatokra váró játékos számára, mindeközben pedig a koncentrációs és problémamegoldó készséget, a logikus gondolkodást és a szem-kéz koordinációt is fejleszti. Valódi türelemjáték, amely egyszerre nyugtat és borzolja fel a kedélyeket. Ha kíváncsi vagy, hogy Fruzsi hogyan nézett szembe az elé táruló kihívással, és nézd meg a videót! A terméket pedig ide kattintva éred el!

Olvasd el többi cikkünket is:

Új otthonra találtak a végtelenszer átalakítható kisállatok »

Figyelj és tanulj (MintA nagyok)! »

Egy igazán Súlyos Móka »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben