Ötletes húsvéti gumicsibe

Először kicsit furcsának tűnhet gumikesztyűből asztali díszt készíteni, de a végén meglátod, hogy fel sem lehet ismerni, hogy miből készült! Az ünnepi asztal játékos és kreatív díszével te is ámulatba ejtheted a locsolkodókat!

Tehát, szükségunk lesz egy gumikesztyűre. Amolyan otthonra használatos, mosogatáshoz vagy egyéb takarításhoz való. Természetesen a sárga színű a leginkább ideillő, de más színűből is készítheted. Első lépésben ezt a kesztyűt kell felfújnod, majd begumiznod és felhajtanod az alját!Az alsó részt tömd ki papírfecnikkel, hogy meg tudd állítani az asztalon is. A papírdarabok tetejére rakhatsz zöld vagy sárga raffiát, hogy mutatósabb legyen. Így úgy fog tűnni, mintha a fészekben ülne a csibe.Vegyél elő filctollat, ragasztót és színes papírokat. Dekoráld ki a csibét! Felragaszthatsz szemeket, taréjt és szárnyakat. A felfút ujjak közé szalvétát is hajtogathatsz tollak gyanánt!Amikor készen vagy a dekorálással, ültesd rá a tojásokra vagy állítsd az asztal közepére és már érkezhetnek is a húsvéti locsolkodók!

(Kép forrás:http://krokotak.com/2014/03/chicken-from-kitchen-gloves/)Ne feledkezz meg a húsvéti hímes tojások díszítéséről se!

Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben