Indulhat a mentőakció? A Csupaszív Pingvin megmentésre vár!

Ez a kis pingvin nem kér sokat újdonsült gazdijától: csak azt szeretné, hogy megtörölgessék, felöltöztessék, megetessék és megölelgessék. A Csupaszív Pingvin ugyanis piszkosan, átfázva és korgó pocakkal érkezik meg új, örökre szóló otthonába. De ha a kis gazdi gondoskodik róla, garantáltan meghálálja a szeretetét!

A totyogó kiskedvenc gazdája mindig pontosan tudja, hogy legújabb barátjának éppen milyen a hangulata. A Csupaszív Pingvin mellkasán található szív ugyanis mindig a hangulatának megfelelő színben világít: ha narancssárga, akkor szeretné, ha a gyerekek megetetnék a dobozban található halacskával, ha kék, meleg ruhára vágyik, a zöld a jókedvét, a piros a vidám hangulatát, a liláskék pedig a szomorúságát jelzi. Emellett pedig folyamatosan cuki hangokkal, például evés közben rágcsálással és pukizással, szórakoztatja a gyerekeket, akik még kitölthető oklevelet is kapnak a tityi-totyi örökbefogadásáért.

A Silverlit legújabb kiskedvence, a Csupaszív Pingvin, rózsaszín és kék változatban is elérhető, és csak arra vár, hogy megtalálja szerető családját! Bárki legyen is a szerencsés, egy nem mindennapi kiskedvenccel gazdagodik!

Olvasd el többi cikkünket is:

Miért jó választás a Fat Brain Toys? »

Ezek lehetnek az idei karácsonyi időszak legnépszerűbb társasjátékai! »

Ezek a játékok nyerték el 2023-ban az Ország Játéka díjat! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben