JátékNet.hu játékfesztivál - Lányoknak és fiúknak

Jegyezd fel a naptáradba 2015. május 23-át, mert a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban egy felejthetetlen napot varázsolunk az egész család számára! A JátékNet.hu játékfesztiválon lányok és fiúk egyaránt jól érezhetik magukat! Olyan újdonságokat, népszerű és TV reklámos játékokat próbálhatsz majd ki, amire máshol eddig még nem volt lehetőséged!


<center>    

A lányok belecsöppennek egy varázslatos bababirodalomba, ahol többek között találkozhatnak a népszerű Szuperhős Barbie-val! Egy igazi ékszerkészítő stúdióban alkothatsz majd csodálatos Aquabeads formákat! Használd a különleges kristálygyöngyöket, rakj ki egy formát, permetezd le egy kis vízzel és már kész is! A Doh Vinci festékeket használva pedig bámulatos 3D-s rajzokat tudsz készíteni!


<center>

A Fisher-Price játszóház a nagyobbak számára is tartogat meglepetést, mint például a Thomas csörgőkígyó pálya! A sodor szigeteki pályán Thomas-t elnyeli egy félelmetes csörgőkígyó, de a kar segítségével kiszabadíthatod! A fiúk most igazán szabadjára engedhetik a fantáziájukat! A Bruder és Wader építkezés járművekkel markolhatsz, emelhetsz és szállíthatsz!


<center>Amit pedig fiúk és lányok egyaránt élvezni fognak, a temérdek buborék! Most szabadon garázdálkodhatsz a buborékokkal! Gondoltál már arra, hogy a tengernyi Gazillion buborékot összevegyítsd egy Smubbles illatos buboréktengerrel, akár több illatban is? Most megteheted! Sőt, akár azt is kipróbálhatod, felismered-e az illata alapján, hogy ez a bubi Smubbles vagy Gazillion?
Hozd vissza megunt játékaidat és mi kiegészítve azt, eljuttatjuk a Bethesda kórházban lévő gyermekek részére!

Ha tetszett, tarts velünk honlapunkon, ahol rendszeresen frissülő információkkal szolgálunk a rendezvénnyel kapcsolatban!

A jókedv garantált, Te sem hiányozhatsz! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat, itt!Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben