JátékNet.hu játékfesztivál - Készülődés

2015. május 23-án 10:00-tól kerül megrendezésre a nagyszabású JátékNet.hu játékfesztivál! Ezúton is nagyon sok szeretettel meghívunk Benneteket erre a fantasztikus rendezvényre! Biztos Te is kiváncsi vagy, hogy milyen programokkal készülünk Neked, a kamaraerdei ifjúsági parkban!

A JátékNet.hu játékfesztiválon több mint 30 márkával találkozhatsz! Amit biztosan nyújthattok, húzhattok, csavarhattok és gyúrhattok majd, az Intelligens gyurma!Gyere el és kipróbálhatod a V-Cube kockákat! Vajon mennyi idő alatt sikerül kiraknod?

Ismered a Metal Earth maketteket? A 3D modellek speciális lézertechnológiával kivágott fém lapokból állnak, melyek ragasztás nélkül állíthatóak össze és szemkápráztató látványt nyújtanak! Nézd meg a videót, hogyan lehet kirakni belőle egy Star Wars droidot!Ha tetszett, tarts velünk honlapunkon, ahol folyamatosan, rendszeresen frissülő információkkal szolgálunk a rendezvénnyel kapcsolatban!

Te sem hiányozhatsz! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat, itt!

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném