Játéknet.hu játékfesztivál - Kicsiknek és nagyoknak

2015. május 23-án, 10:00 órától rendezzük meg a nagyszabású JátékNet.hu játékfesztivált! Itt minden korosztály megtalálja a számára megfelelő játékokat! Egészen a kicsiktől kezdve a nagyokon át, a felnőttekig! A játékfesztiválon lehetőséged lesz sportolni, vetélkedőkön részt venni, társas-, és egyéb olyan játékokat kipróbálni, amire eddig nem volt még alkalmad!

Akár már 1 éves kisgyermeked is igazán jól érezheti magát! A Fisher-Price: Little People fecsegő repcsivel csak úgy repül majd az idő! Ha csemetéd már biztonsággal használja a műanyag motort, részt vehettek egy szuper kismotor versenyen is!

<center>


<p style="justify;padding:10px;font-size:14px;">Az ovisok és kisiskolások <a href="https://www.jateknet.hu/be-active-ugralokotel-lila-sarga-87761?utm_source=homepage&utm_medium=blog&utm_campaign=ugralokotel_blog_0424" target="_blank"><font color="#0000ff">ugrálókötél</font></a> versenyen vehetnek részt, vagy addig pattoghatnak az <a href="https://www.jateknet.hu/verdak-ugralo-labda-45-cm-14039?utm_source=homepage&utm_medium=blog&utm_campaign=verdak_ugralolabda_blog_0424" target="_blank"><font color="#0000ff">ugrálólabdán</font></a>, amíg ki nem fáradnak teljesen! Ha már régóta szerettétek volna kipróbálni a  <a href="https://www.jateknet.hu/hordozhato-lovarda-5348-89545?utm_source=homepage&utm_medium=blog&utm_campaign=playmobil_lovarda_blog_0424" target="_blank"><font color="#0000ff">Playmobil Hordozható lovardát</font></a>, akkor mindenképpen itt a helyetek!</p>.


<p style="justify;padding:10px;font-size:14px;">A nagyobb, óvodás korú gyerekek részt vehetnek a <a href="https://www.jateknet.hu/hordozhato-lovarda-5348-89545?utm_source=homepage&utm_medium=blog&utm_campaign=geomag_epitoelemek_blog_0424" target="_blank"><font color="#0000ff">Geomag</font></a> építőversenyen, ahol a legszuperebb építményeket ajándékkal jutalmazzuk! A <a href="https://www.jateknet.hu/angry-birds-star-wars-madarak-a-malacok-ellen-tarsasjatek-46678?utm_source=homepage&utm_medium=blog&utm_campaign=angry_birds_star_wars_tarsas_blog_0424" target="_blank"><font color="#0000ff">Star Wars Angry Birds társassal</font></a> te lehetsz a lázadó madarak élén, akik szembe szállnak a birodalmi malacokkal szemben! Ha pedig egy kis mozgásra vágysz, válassz egy <a href="https://www.jateknet.hu/klasszikus-focilabda-kek-mintaval-88411?utm_source=homepage&utm_medium=blog&utm_campaign=focilabda_blog_0424" target="_blank"><font color="#0000ff">focilabdát</font></a> és rúgd a bőrt, egy izgalmas focimeccsen!</p>.


Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben