Játéknet.hu játékfesztivál – Már csak egy nap!

Mi már nagyon izgulunk és készülünk a JátékNet.hu játékfesztiválra! Ti is várjátok már ezt az izgalmas és színes eseményt? :) A holnap (május 23-án) megrendezésre kerülő gyermekrendezvényen, több mint 30 márkával fogtok találkozni! Az elmúlt hetekben folyamatosan frissítettük aloldalunkat és aktuális blogbejegyzésekben mutattuk be, hogy milyen játékokat próbálhattok majd ki! Most pedig nézzük azokat a népszerű márkákat, amikről eddig még nem esett szó!

A Bogyó és Babóca társasokkal mindig élvezet játszani. A mesesorozat csaknem valamennyi szereplőjét megtalálod a társasokban! A játék során újra átélhetitek közösen a már ismert történeteket. Már sokat hallottál a Mesetabletról, de még nem volt lehetőséged kipróbálni? Az ismert meséket nem csak elolvasni, de felolvasva meghallgatni is tudjátok!

Kipróbálhatjátok a varázslatos Smoby kertiházikót vagy a Spartan gördeszkával gurulhattok végig a grundon! Amit semmiképp se hagyjatok ki, a Crayola aszfaltkréta verseny! Használd a fantáziád és a különböző színű krétákat és alkoss olyat, amit még nem látott a világ!


<center>    

A kislányok nagy kedvence a Sylvanian Families. A két szintes ház egy igényes, gyönyörűen kivitelezett, piros tetős lak, helyes kis ablakokkal, erkéllyel és vendégcsalogató bejárattal. A két szinten pedig bőven akad hely a kis lakók és berendezéseik számára. A Hot Wheels pályaszetteket nem lehet megunni. A halálkanyarok és ugratók mindig élvezetessé teszik a versenyt. A fiúk imádni fogják! :)


Hozd vissza megunt játékaidat és mi kiegészítve azt, eljuttatjuk a Bethesda kórházban lévő gyermekek részére!

Ha tetszett, tarts velünk honlapunkon, ahol rendszeresen frissülő információkkal szolgálunk a rendezvénnyel kapcsolatban!

A jókedv garantált, Te sem hiányozhatsz! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat, itt!


Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben