Játéknet.hu játékfesztivál – Már csak egy nap!

Mi már nagyon izgulunk és készülünk a JátékNet.hu játékfesztiválra! Ti is várjátok már ezt az izgalmas és színes eseményt? :) A holnap (május 23-án) megrendezésre kerülő gyermekrendezvényen, több mint 30 márkával fogtok találkozni! Az elmúlt hetekben folyamatosan frissítettük aloldalunkat és aktuális blogbejegyzésekben mutattuk be, hogy milyen játékokat próbálhattok majd ki! Most pedig nézzük azokat a népszerű márkákat, amikről eddig még nem esett szó!

A Bogyó és Babóca társasokkal mindig élvezet játszani. A mesesorozat csaknem valamennyi szereplőjét megtalálod a társasokban! A játék során újra átélhetitek közösen a már ismert történeteket. Már sokat hallottál a Mesetabletról, de még nem volt lehetőséged kipróbálni? Az ismert meséket nem csak elolvasni, de felolvasva meghallgatni is tudjátok!

Kipróbálhatjátok a varázslatos Smoby kertiházikót vagy a Spartan gördeszkával gurulhattok végig a grundon! Amit semmiképp se hagyjatok ki, a Crayola aszfaltkréta verseny! Használd a fantáziád és a különböző színű krétákat és alkoss olyat, amit még nem látott a világ!


<center>    

A kislányok nagy kedvence a Sylvanian Families. A két szintes ház egy igényes, gyönyörűen kivitelezett, piros tetős lak, helyes kis ablakokkal, erkéllyel és vendégcsalogató bejárattal. A két szinten pedig bőven akad hely a kis lakók és berendezéseik számára. A Hot Wheels pályaszetteket nem lehet megunni. A halálkanyarok és ugratók mindig élvezetessé teszik a versenyt. A fiúk imádni fogják! :)


Hozd vissza megunt játékaidat és mi kiegészítve azt, eljuttatjuk a Bethesda kórházban lévő gyermekek részére!

Ha tetszett, tarts velünk honlapunkon, ahol rendszeresen frissülő információkkal szolgálunk a rendezvénnyel kapcsolatban!

A jókedv garantált, Te sem hiányozhatsz! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat, itt!


Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném