Játéknet.hu játékfesztivál – Mindenkinek!

Korábbi összefoglalóinkból láthattátok, hogy a május 23-án megrendezésre kerülő Kamaraerdei Ifjúsági Parkban lévő JátékNet.hu játékfesztivál kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak egyaránt tartalmas és minőségi szórakozást nyújt! Több mint 30 márkával találkozhatsz a babajátékoktól kezdve az ovis játékok és sportszereken át, egészen a nagyobb gyermekeket lekötő logikai és társasjátékokig!

Gyertek el és próbáljátok ki a legszuperebb társjátékokat a családdal és barátokkal! A Speed Cups egy gyors és pontos megfigyelést igénylő, fürge menetű társasjáték. Ha garantál szórakozásra vágysz, akkor a Lift it! lesz a legjobb választás! Csatold a fejedre a darut, húzz egy építési kártyát, és indulhat a móka!

A Kippkopp és Tipptopp 64 darabos puzzle egy igazi türelemjáték, ami egyben egy készségfejlesztő is. Rakd ki egyedül vagy barátaiddal a levelek közt élő gesztenye párt! A Robot teknősök nem csak szórakoztató, de még a logikát is fejleszti! A másodpercek alatt megtanulható, pár perc alatt lejátszható játék végtelen tanulási lehetőséget biztosít.

 <p style="justify;padding:10px;font-size:14px;">Míg a kisebbek a  <a href="https://www.jateknet.hu/deluxe-elelmiszer-gyurmakeszlet-38757?utm_source=homepage&utm_medium=blog&utm_campaign=playgo_blog_0508" target="_blank"><font color="#0000ff">Playgo </font></a> színes gyurmákkal játszanak, a nagyobbak ellátogathatnka a <a href="https://www.jateknet.hu/glitza-csillam-tetovalas-viragok-es-pillangok-nagy-szett-34714?utm_source=homepage&utm_medium=blog&utm_campaign=glitza_blog_0508" target="_blank"><font color="#0000ff">Glitza </font></a>  csillám tetováló studióba!Varázsolj csodás virágokat és pillangókat a bőrödre vagy kedvenc használati tárgyadra! A Glitza tetoválások használata egyszerű, hiszen csak fel kell ragasztanod a matricát a felületre, pár másodperc elteltével húzd le a matricát és az ecsettel csak rá kell kenned a csillámport!</p>  
 <br><br>  
  <center>    

A lányok és fiúk számára, külön-külön kialakított Nerf akadálypálykon csak a legbátrabbak tudnak végigmenni! Ragadd meg a fegyvered, vedd az akadályokat és érj be elsőként a célba! Használj olyan fegyvert, ami képes akár hat lőszert is tárolni, majd sorozatban kilőni, 20 méter távolságra!Hozd vissza megunt játékaidat és mi kiegészítve azt, eljuttatjuk a Bethesda kórházban lévő gyermekek részére!

Ha tetszett, tarts velünk honlapunkon, ahol rendszeresen frissülő információkkal szolgálunk a rendezvénnyel kapcsolatban!

A jókedv garantált, Te sem hiányozhatsz! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat, itt!Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben