JátékNet.hu játékfesztivál- Összefoglalás

Rengeteg élménnyel, vidámsággal és mókával telt a május 23-ai JátékNet.hu játékfesztivál! A Kamaraerdei Ifjúsági Park megtelt játékokkal és kíváncsi gyerekekkel. Minden egyes felállított sátorban egy új világba csöppentek a látogatók. A kipróbálható játékokon kívül színes programok, versenyek és előadások színesítették a gyerekek álmát; a JÁTÉKFESZTIVÁLT!

A rendezvény kezdetekor ugyan még komor felhők gyűltek az égbolton és az eső hol szakadt, hol pedig elállt. Viszont délután már ragyogóan sütött a nap és olyan jó idő lett, hogy mindenki pólóban rohangált. A programok több helyszínen folytak párhuzamosan. A kiállító sátrakban egésznap nagy volt a nyüzsgés, voltak akik gyurmáztak, mások Doh Vinci képeket kreáltak vagy épp buborékot fújtak.A délelőtt folyamán Kocsis Tibivel és Tóth Andival is találkozhattak a rajongók, mindeközben pedig Adával játszva szuper nyereményeket zsebelhettek be a szerencsések. A délután folyamán Gryllus Vilmos is megérkezett és egy órás előadással ejtette ámulatba a közönséget. A nap végét pedig az interaktív Lúdas Matyi előadás tette teljessé.
A szabadtéri játékokból sem volt hiány! A nagyobbak a Nerf pályákon folytatták a csatát, míg a kisebbek bebújhattak a kis kerti házikóba! A hátsó műfüves pályán pedig szuper rollereket és bicikliket lehetett kipróbálni. Az Ifjúsági Park területén mindenki megtalálta a számára legkedvesebb elfoglaltságot!


  <br>


Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben