Játéknet.hu játékfesztivál - Hozd mozgásba magad!

2015. május 23-án 10:00-kor kezdődik a nagyszabású JátékNet.hu játékfesztivál! Természetesen a szabadtéri játékokból sem lesz hiány! Ada (Pintér Adrienn) segítségével gyeremeked megmutathatja, hogy mire is képes egy-egy ügyességi vetélkedő során.

A JátékNet.hu játékfesztiválon több mint 30 márkával találkozthatsz! Gyermeked kipróbálhatja a Kisvakond háromkerekű rollert, amiben még akár kis kincseket is összegyűjthet az elejére függesztett kosárkába.A Ballero ügyességi labdajáték igazi kihívást fog jelenteni. A játék két botból és egy babzsák labdából áll. A játék lényege, hogy az egyik kosárból a másikba dobáljátok a labdát úgy, hogy az ne essen le. Ha igazán ügyes vagy, még a legbonyolultabb mozdulatok is menni fognak!

A Squap egy kiváló nyári labdajáték, nem csak gyerekeknek! A mozgalmas kis játékkal nem csak ketten, de kört alkotva, akár csoportosan is játszhattok! A nürnbergi játékkiállításon díjat nyert ez a mókás labdajáték! Nézd meg a videót!Ha tetszett, tarts velünk honlapunkon, ahol folyamatosan, naponta frissülő információkkal szolgálunk a rendezvénnyel kapcsolatban!

A jókedv garantált, Te sem hiányozhatsz! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat, itt!

Olvasd el többi cikkünket is:

Játék kint vagy bent? »

A szerepjátékok fontossága »

Pszichológus válaszol: kilövésre felkészülni, irány az első osztály! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném