Játéknet.hu játékfesztivál - Hozd mozgásba magad!

2015. május 23-án 10:00-kor kezdődik a nagyszabású JátékNet.hu játékfesztivál! Természetesen a szabadtéri játékokból sem lesz hiány! Ada (Pintér Adrienn) segítségével gyeremeked megmutathatja, hogy mire is képes egy-egy ügyességi vetélkedő során.

A JátékNet.hu játékfesztiválon több mint 30 márkával találkozthatsz! Gyermeked kipróbálhatja a Kisvakond háromkerekű rollert, amiben még akár kis kincseket is összegyűjthet az elejére függesztett kosárkába.A Ballero ügyességi labdajáték igazi kihívást fog jelenteni. A játék két botból és egy babzsák labdából áll. A játék lényege, hogy az egyik kosárból a másikba dobáljátok a labdát úgy, hogy az ne essen le. Ha igazán ügyes vagy, még a legbonyolultabb mozdulatok is menni fognak!

A Squap egy kiváló nyári labdajáték, nem csak gyerekeknek! A mozgalmas kis játékkal nem csak ketten, de kört alkotva, akár csoportosan is játszhattok! A nürnbergi játékkiállításon díjat nyert ez a mókás labdajáték! Nézd meg a videót!Ha tetszett, tarts velünk honlapunkon, ahol folyamatosan, naponta frissülő információkkal szolgálunk a rendezvénnyel kapcsolatban!

A jókedv garantált, Te sem hiányozhatsz! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat, itt!

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném