Jégvarázs 2 újdonságok

A Jégvarázs 2 betört a játékpiacra - Újdonságaink

Hamarosan kopogtatni fog ajtónkon a Jégvarázs következő része. Kétségtelen, hogy a varázslatos Jégvarázs mesevilág folytatása a legjobbanvárt mesefilmek között foglal helyet, de mi a helyzet játékfronton?

A Disney mese megjelenését követően futótűzként terjedt és kezdte magát befészkelni a gyerekek szívébe a lenyűgöző animációs film. Nemcsak a papírírószerek polcait kezdték ellepni a népszerű Jégvarázs mese szereplőivel díszített termékek, mint például az Olafos iskolafüzet, vagy a Sven aranyos pofijáról mintázott matricák, de hamar betört a rajzfilm a játékok piacára is.

Babák, kirakós játékok, adventi naptár, szépségstúdió, karóra, játékkonyha, LEGO szettek és még napestig sorolhatnánk, mennyi játékgyártót ihletett meg a gyerekek Jégvarázs iránti rajongása. Most, hogy érkezik a második rész, a játékkínálat is bővülni látszik:

Jégvarázs 2 Mini babák

Egy kis fújás és az apró, varázslatos babák világítani kezdenek. A jeges, téli mégis varázslatos és meleg hangulat kéz a kézben járja át a gyerekeket. A kristálydobozban tündöklő figurák igazi ékkövei a kicsik játékkészletének, hiszen egy-egy figura a kis fényeivel együtt képes elhozni a Frozen magával ragadó hangulatát. A gyűjteni való apróságok együtt küzdenek Arendelle védelméért és a kicsik szeretetéért.

Jégvarázs 2 Sétáló vetítő

Elza igazi példakép a kislányok szemében. A húgával karöltve kel az emberek védelmére, hogy a birodalmának lakosai békés és boldog életet éljenek. Nem csoda tehát, hogy kislányok milliói bújnának a bőrébe, amit most meg is tehetnek, hiszen a Jégvarázs 2 Sétáló vetítővel a lábbelijükön Elza nyomdokaiba léphetnek. A kis készülék apró jégkristályokat vetít arra amerre csak jár a viselője, így a kis motívumok becsempészik a mese világát otthonainkba.

Elza csodakesztyűje

Ha már a gyerkőcök lábán lehet Jégvarázsos kiegészítő, akkor a kezük se maradjon ki a mókából. Elza csodakesztyűjével a gyerekek most hóágyúval szerelkezhetnek fel. Az aeroszol anyagú műhóval belepett játék csak még igazabbá varázsolja a mesét. A hangulat megfűszerezésére pedig íme egy tény a kesztyűről: vizet is képes spriccelni. Ezen újdonságok érintik tehát a Jégvarázs 2 világát játékfronton.

Olvasd el többi cikkünket is:

10 tipp a motivált iskolakezdésre »

10 érv az önfeledt játék mellett »

A gyerekek miért kreatívabbak, mint a felnőttek? »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben