Kezdd rendszerezetten az új évet!

A rövid, de annál tartalmasabb karácsonyi pihenő után mindannyiunkat kisebb sokként érhetnek az új év új kihívásai. Ha nem rendszerezzük ötleteinket és feladatainkat, rövid idő alatt teljesen elmerülhetünk a megannyi teendő súlya alatt. Ebben nyújthatnak segítséget az adott évre szóló naptárak, határidőnaplók és tervezők.

Miért jó naptárat vezetni?

Legyen szó falra akasztható vagy asztalon kiállítható naptárról, ezek a kockás lapok igencsak megkönnyítik az elfoglalt emberek mindennapjait. Egy-egy naponta behúzott x-szel könnyedén visszaszámlálhatunk egy nagyobb eseményig, vagy tartogathatjuk a naptárat kizárólag a fontosabb időpontok (fodrász vagy épp szülői értekezlet) vagy jeles napok bejelölésére.

Miért jó határidőnaplót vezetni?

Ha egyszerre vagyunk elfoglaltak és feledékenyek, a határidőnapló a legjobb barátunk. Engem sokszor megmentett a megterhelőbb időszakokban, és ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Rögtön azután, hogy megkapok egy feladatot, beírom a határidőnaplómba. A különböző tematikájú feladatokat csoportosítom, és mindegyikre más-más színkódot használok. Ha sikeresen elvégeztem a feladatot, egy újabb színnel jelölöm, így sosem fogok kétszer nekifutni ugyanannak a teendőnek.

Miért jó családi tervezőt vezetni?

Egy családi tervezővel egy több tagú család mindennapjait is könnyedén lemenedzselhetjük. Ki felel a porszívózásért ezen a héten? A tervezőből azonnal kiolvashatjuk. Szülői értekezlet készülőben? Tudjuk már, hogy ki van soron! Családi programot tervezünk, de mindenki tele van feladattal? Ha a tervezőben ott az időpont, később már nincs kibúvó!

Webáruházunkban színesebbnél színesebb tervező, határidőnapló és naptár közül választhat bárki, aki rendszerezni szeretné gondolatait és feladatait. Hajrá!

Boldog új évet kívánunk!

Olvasd el többi cikkünket is:

Január 22. a magyar kultúra napja. Ünnepeljünk játékokkal! »

Vár a maszkabál! Kezdetét vette a farsangi időszak »

Angyalkák akcióban: a JátékNet.hu és a Sportfive közös karácsonyi adományozása »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben