Kilövésre felkészülni!

Itt a tavasz, és végre újra ki lehet menni a szabadba. Igen ám, de nem is olyan egyszerű rávenni a gyerekeket arra, hogy hagyják hátra a tévé-telefon-konzol szentháromságot – aztán amikor sikerül, rájönnek persze, hogy mennyire is jó focizni meg a kertben ülni, de ne szaladjunk ennyire előre.

A Zoom Rocketz rakétakilövő és az Air Storm Sky Ripperz kézi rakétakilövő játékmenetében felidézi az egyszerűbb telefonos játékokat, így csábító lehet a fiúk és lányok számára egyaránt. A használata pofonegyszerű, viszont annál látványosabb, és mivel a szivacsból készült rakéták jó messzire szállnak, megmozgatják a gyerekeket amellett, hogy versenyezhetnek is egymással.

Több módon is játszhattok a kilövőkkel. Jöhet egy kis versenyzés? Akkor nincs más hátra, mint megnézni, ki tudja messzebbre lőni a lövedékeket. Ne aggódjatok, nagyon könnyűek, nem tesznek kárt semmiben és senkiben, az sem gond, ha esetleg Buksi kutyán landol. A kézi kilövőben ráadásul találtok egy olyan rakétát is, amely repülés közben hangot ad. Ha már jól megy a kilövés, próbálkozhattok azzal is, hogy valaki elkapja a lövedéket. Vagy azzal, hogy esetleg Buksi kutya kapja el.

3..2..1… Kilövés, és irány a szabadba!

Olvasd el többi cikkünket is:

Hogyan dobd fel a kerti játékot: kreatív ötletek a szabadban »

Mit hozzon a nyuszi? Húsvéti ajándékötletek »

Barbie: 65 éves a stílusikon, aki több, mint csak egy baba »

Összes cikkünkért kattints ide »