Városi játéklegenda nyomában: LEGO®-ra a legfájdalmasabb lépni

Egy facebook posztban kerestük a választ arra a kérdésre, valóban LEGO®-ra a legfájdalmasabb-e lépni? A nagy kavalkádban azért akadt egy-két kihívó, aminek nevét vagy leírását olvasva összeszorult a fogunk.

Gesztenyehéjból készült sündisznó, kisautók tömkelege, mini hajcsatok, gyöngyfűző készlet alkatrészei, felhúzható kis repcsi, társasjáték bábui, fa építőkockák, műanyag lövedékek, kirakó darabkák, gyerek barkácskészlet darabkái, markoló lapát – hogy csak néhány igencsak rosszul hangzó példát említsek.

Akadtak olyanok is, akik cselesen közelítették meg a sérülések okozását. Ilyen versenyzők voltak például a játékgolyók, melyen elesik az ember. Sokan a játékkatonákra esküsznek, de állítólag a Barbie cipő is rettentően fájdalmas élményekkel ajándékozza meg az elszenvedőt. Az apró állat- és dínó figurák is gondoskodnak a feledhetetlen élményről. A versenyzők közül egy, igencsak szoros közelségbe előzte magát a mezőnyben. A Kinder tojás figurák elég sok szavazatot kaptak, ám a trónbitorlás nem sikerült, ugyanis a hozzászólók szerint a LEGO® elsöprő fölénnyel nyerte meg a háborút. A népszerű játék mindent bevetett: játékfiguráinak ezreit áldozta fel a fájdalmas lépések oltárán. Mint kiderült, LEGO® tűzbe belelépni iszonytatos és ha ez nem lett volna elég, még szövetségbe is léptek a tüskéshátú dinoszaurusz figurákkal, hogy a győzelem ne lehessen kérdéses. Vajon akad valaha olyan, aki méltó ellenfele lesz a LEGO®-nak a játékbirodalom határain belül?

Olvasd el többi cikkünket is:

10 érv az önfeledt játék mellett »

A gyerekek miért kreatívabbak, mint a felnőttek? »

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben