Little Brian festőstiftek - legyen játék az alkotás!

Minden gyermek művész is egyben. Ezt a gondolatot az elmúlt évszázadban sokan és sokféleképpen fogalmazták meg, de mindenki egyetért abban, hogy a gyermeki képzeletnek nem lehet határt szabni. A kreativitás kiélésére pedig manapság már jobbnál jobb ötletek és eszközök állnak rendelkezésre. Ilyenek például a Little Brian festőstiftek, melyekkel játék az alkotás!

Little Brian festőstiftek

A Little Brian festőstiftek varázsa az egyszerűségükben rejlik: a festéshez nincs szükségünk vízre és ecsetekre, így megúszhatjuk a hagyományos festéssel járó macerát, nem kell kimosni az ecseteket festés után és attól sem kell félni, hogy kiömlik a festékes víz. A festékstiftek a ragasztókhoz hasonlóan tekeréssel jönnek ki a markolatból. Számtalan felületen, így papíron, fán, textilen és – de ez titok- még ablakon is használhatók! Szülők figyelem, nem kell megijedni: a festékek vízbázisúak és teljesen biztonságosak, így lemosni őket ugyanolyan gyerekjáték lesz, mint festeni velük.

Little Brian festőstiftek

A csomagban 6 csodálatosan vibráló, élénk színt – sárga, rózsaaszín, kék, zöld, lila és narancs – találsz, a készlet specialitása pedig, hogy káprázatosan fluoreszkálnak, még UV fény alatt is. A festőstifteket nyomdázáshoz is használhatod, ehhez csak festékezd be a pecsét felületét és indulhat a móka! A festékek egy perc alatt megszáradnak, így nem kell félned, hogy elmaszatolod őket. Ha esetleg komolyabb művészi technikák érdekelnek, mosd össze a színeket egy nedves ecsettel, vagy puha ronggyal a lágy színátmenetekért. Egy kis vízzel pedig gyönyörű elmosódott, vízfestékes hatást érhetsz el. A Little Brian festőstiftekből 6 féle verzió érhető el, a neon és klasszikus színűek mellett olyanok is, amelyekkel ablakra, tükörre vagy akár textílre festhetnek az ifjú Rembrandtok.

Legyetek kicsik vagy nagyok, kezdők vagy haladók, a Little Brian festőstiftekkel csodásan egyszerű lesz a kreatív ötletek papírra – vagy ablakra, fára, pólóra – vetése!

Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben