Maradj otthon, játssz a kertben!

Az idő már egyre többször kedvez a kültéri játékoknak! A gyerekek szabadon játszhatnak akár egyedül, akár a barátaikkal. A megfelelő felszereléssel legalább annyi, ha nem több kaland vár a gyerekekre a saját udvarukban mint a játszótéren!

Az amerikai filmekben irigykedve néztük az öreg fákra felépített faházakat, amik igazi titkos játszóhelyei voltak a gyerekeknek. Persze egy ilyen lombkuckónak számos feltétele van, igen nagy munka, és nem is a legbiztonságosabb. Ellenben a Smoby modern, színes házai biztos lábakon állnak a talajon.

Képzeld el, mennyi különböző játékba vonható be egy kerti házikó. A klasszikus fogócska és bújócska mellett a gyerekek fejlődése szempontjából különösen fontos szerepjátékoknak remek eszközt nyújt egy házikó. Csak nézd, ahogy játszik benne, és próbáld kitalálni, kit alakít ma gyerkőc. Egy szuperhőst, akinek a házikó a titkos bázisa? Egy gondoskodó anyukát, aki ebédet készít a gyerekeknek? Vagy esetleg egy kedves erdei karaktert a kedvenc meséjéből? A szerepjátékok sokat segítenek a szociális készségek és a beszéd fejlődésében. Emellett a fantázia szárnyalása hatással van a kreatív agyterületekre is.

A Smoby termékei között nem csak a kicsiknek, de a nagyobbaknak is válogathatsz. Minden gyerkőc otthon érezheti magát, kedve szerint berendezheti, miközben a házikó árnyékot ad az erős, nyári napsütésben. A mintákkal ellátott kerti ház ellenáll az UV sugárzásnak, hiszen, ha a gyermekekről van szó, a biztonság az első. A termékek prémium anyagai ráadásul újrahasznosítottak, így egy ilyen házzal sokat tehetünk a környezetünkért. A márka a házikók mellett kínál még csúszdákat és libikókákat is. Egy saját kis játszótérrel öröm lesz nézni a boldog gyerekeket a következő kerti partin.

Olvasd el többi cikkünket is:

7 érdekesség a Harry Potterről »

Fejlesztő játékok a legkisebbeknek - Miniland »

Hasznosan a négy fal között »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben