Mario még sosem volt ennyire valóságos – új pálya a LEGOtól

A legjobb kollaborációk azok, ahol a legnagyobb márkák egyike találkozik egy nagy múltú, sokak által kedvelt karakterrel. A LEGO építőkockáin generációk nőttek fel, akárcsak Super Mario digitális kalandjain a játékkonzolok képernyői előtt.

A dán építőjátékokkal foglalkozó cég 1932-ben alakult meg, mára pedig szinte minden megépíthető elemeikből, legyen szó sci-fi filmek űrhajóiról, vagy hercegnős kastélyokról. A márka több témaparkkal is rendelkezik világszerte, ahol legóból felállított épületeket is megcsodálhatunk.

Super Mario viszont – a karakter olasz származása ellenére – a japán Nintendo vállalat nagysikerű alkotása. Mario még közel sem tekint vissza olyan nagy múltra, mint a LEGO, ez a kedves kis karakter jövőre lesz 40 éves. Az elmúlt évtizedekben azonban minden létező platformon kipróbálta magát. A modern technológia révén Mariót már nem csak a monitorokon üdvözölhetik a gyerekek, hanem akár az általuk épített legópályán is.

Lego Super Mario

A LEGO Super Mario: Mario kalandjai kezdőpálya készletben található Mario figura érzékeli a pálya elemeit, így az LCD kijelzőjén azonnali visszajelzést ad arról, ha éppen nem sikerült átugrani a vizesárkot, de arról is, ha érméket szereztünk a megfelelő kockák érintésével – ebben 7 interaktív mező segít minket. A játékhoz hangszóró is tartozik, ezen kívül Mario arckifejezése is változik a még tökéletesebb játékélményért.

Az interaktív pálya leköti és elszórakoztatja a gyerekeket. Ha pedig a pálya mestereivé váltak, akkor se csüggedjenek, mert a játék tovább bővíthető más Lego Super Mario kiegészítőkkel.

A LEGO Super Mario készleteket itt találod.

Olvasd el többi cikkünket is:

Farsangi hagyományok – hagyományos jelmezek »

Top 10 játék 2020-ban a Játékneten! »

Mi kerüljön idén a Karácsonyfa alá? »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben