Mastercard

Mastercard promóció


Amennyiben 2017. szeptember 11. és október 31. között adod le, és bankkártyával fizeted rendelésedet, most díjmentesen visszaküldheted a csomagot, ha valamelyik játék nem nyerte el a tetszésedet.

Döntésedet nem kell megindokolnod, a jogszabály szerint bármilyen okból kifolyólag 14 napon belül visszaküldheted a termékeket. Az erre vonatkozó ÁSZF értelmében a szállítás költsége Téged terhelne, ha azonban a fent megjelölt időszakban online rendelsz és bankkártyával fizetsz, ezt a terhet mi átvállaljuk.

Amennyiben 14 napon belül döntesz a rendelés lemondásáról, a következő teendőkkel kell számolnod:

 • Ha Te intézed a visszaküldést, juttasd el hozzánk a szállítás költségét igazoló számlát is, mert csak ez esetben tudjuk az általad megadott bankszámlaszámon jóváírni az összeget.
 • Ha a honlapunkon található űrlapot kitöltöd - https://www.jateknet.hu/elallas - a visszaküldést mi intézzük, azaz futárunk elmegy az általad megadott címre, és visszaszállítja az árut.
Tudnivalók a JátékNet.hu által forgalmazott termékek visszaküldésével kapcsolatban

 • A termék átvételét követően 14 nap áll rendelkezésedre, hogy elállási szándékod jelezd felénk.
 • Webáruházunk kizárólag sérülésmentes, a kipróbáláshoz szükséges, rendeltetésszerűen használt termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.
 • Rendeltetésszerű használatnál erőteljesebben igénybevett vagy meghibásodott termék elállás keretein belüli visszaküldése esetén Webáruházunk a sérülés mértékével arányos értékcsökkentett árat köteles csak megfizetni, amely jelentős sérülés esetén 0 Ft is lehet.
 • Nem alkalmazható az elállási jog a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete szerint többek között könyvekre, CD-kre és DVD-kre, szoftverekre, elemekre, pelenkákra, cumikra, amennyiben csomagolásuk már kibontásra került.
A termék visszaküldésének feltételei

 • A visszaküldendő termék lehetőség szerint felbontatlan gyári csomagolásban legyen (hiszen szeretnénk azt újra értékesíteni), vagy ha már felbontottad, akkor ügyelj arra, hogy a csomagolás részei, a termék és annak tartozékai, valamint a leírása is sértetlen állapotban mind meglegyen.
 • Kérünk, hogy a terméket gondosan csomagold be, lehetőség szerint egy lezárt dobozba, hogy az általunk küldött futár azt sértetlenül vissza tudja hozni hozzánk.
A termék visszaküldésének lépései

 • A csomag átvételétől számított 14 napon belül jelezd vevőszolgálatunknak telefonon vagy e-mailben, hogy vissza szeretnéd küldeni valamelyik játékot és hívd fel a figyelmünket arra, hogy kártyával fizettél, így a szállítás költségét mi álljuk!
 • Ezután egyeztetünk Veled arról, hogy melyik napon és hova mehet a futárunk.
 • A megbeszélt napon 8-17 óra között a futár felveszi az általad gondosan becsomagolt játékot. Kérjük, hogy a termék mellé, ha eddig még nem tetted, akkor küldd el nekünk a számlamásolatodat, vagy ha ez már nincs meg, akkor az eredeti rendelésed számát és a bankszámlaszámot, ahova az utalást elindíthatjuk!
 • Ezután nincs más dolgod, csak várni az utalás megérkezését.
Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném