Megnyitottak üzleteink! Találkozzunk ezentúl személyesen is!

Nagy örömmel és izgalommal jelentjük be, hogy a Játéknet, Magyarország hetedik legnagyobb magyar tulajdonú webáruháza, új fejezetet nyit történetében: kilépve az online térből, négy vadonatúj fizikai üzletet nyit! Új üzleteink az Árkád Budapest, Árkád Győr, Árkád Pécs, valamint a Fórum Debrecen bevásárlóközpontokban várják majd a játékok iránt érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Modell & Hobby Kft., mint a Játéknet büszke tulajdonosa, 2005 óta van jelen a piacon. Ez idő alatt számtalan családot és játékszerkedvelőt szolgáltunk ki, éves szinten több mint fél millió rendeléssel. Kínálatunkban jelenleg 8000 féle termék található, melyek között mindenki megtalálja a szívügyének megfelelő játékot, legyen szó kreatív készletekről, építő-, társas-, vagy akár a legújabb elektronikus játékokról.

Az online világban szerzett tapasztalataink és sikereink után úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy vásárlóink fizikai formában is találkozhassanak a játékokkal a vásárlás során. Célunk, hogy a Játéknet üzleteiben személyes élményt nyújthassunk, ahol a látogatók kézbe vehetik, megismerhetik a játékokat, és személyre szabott tanácsadást kaphatnak szakképzett kollégáinktól.

Az új üzletek megnyitásával nem csak a vásárlási élményt szeretnénk gazdagítani, hanem azt a közösségi teret is bővíteni, ahol a játék iránti szenvedély köti össze az embereket. A Játéknet üzleteiben rendszeresen szervezünk majd családi napokat, játékbemutatókat, és a budapesti üzletben lévő játszósarokban lehetőséget biztosítunk a legújabb és legnépszerűbb játékok kipróbálására is.

Hiszünk abban, hogy a játék összeköt minket, fejleszt, és örömteli pillanatokat szerez. Ezt a hitet szeretnénk mostantól az online világon túl is megosztani veletek. Látogassatok el új üzleteinkbe, fedezzétek fel a Játéknet által kínált végtelen lehetőségeket, és merüljetek el a játékok varázslatos világában!

Várunk szeretettel mindenkit az Árkád Budapest-, Árkád Győr-, Árkád Pécs- és Fórum Debrecenben lévő üzleteinkben!

Olvasd el többi cikkünket is:

Hogyan dobd fel a kerti játékot: kreatív ötletek a szabadban »

Kilövésre felkészülni! »

Mit hozzon a nyuszi? Húsvéti ajándékötletek »

Összes cikkünkért kattints ide »